Hírességek, akik titokban tartották a gyerekük születését

A közösségi médián keresztül a sztárok ma már jóval közvetlenebb kapcsolatot tartanak rajongóikkal, mint korábban, ráadásul a bulvársajtó munkáját is több millió rajongó segíti, hisz okostelefonnal bárki készíthet olyan képeket, amilyeneket korábban csak hivatásos lesifotósok csináltak.

Forrás: origo.hu2020. 10. 25. 15:00
Timberlake, Justin, Biel, Jessica
Beverly Hills, 2017. január 9. Justin Timberlake amerikai popénekes-színész és felesége, Jessica Biel amerikai színésznõ a 74. Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben 2017. január 8-án. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: Paul Buck
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírességek számára manapság tehát igen nehéz bármit is titokban tartaniuk, de azért így is akadnak olyanok, akiknek egy darabig még a gyerekük születését is sikerült. Lássunk néhány párt a sztárvilágból, akik eltitkolták babájuk érkezését!

Kylie Jenner és Travis Scott

2018-ban óriási meglepetés volt az Instagramon – sőt egy ideig a világrekordot is tartotta – az első fotó Jenner kislányáról, Stormi Websterről, egészen addig ugyanis azt sem lehetett tudni, hogy a sztár terhes. Persze ehhez jócskán kellett a család és a barátok titoktartása, de Jenner – és a Kardashian lányok – anyja, Kris Jenner így is egyből ezt kérdezte a családi valóságshow-ban, a Keeping Up with the Kardashians-ben: „El tudjátok hinni, hogy Kylie kijutott a kórházból anélkül, hogy ez valahol megjelent volna?„.

Jessica Biel és Justin Timberlake

A sztárpár a világjárvány miatt tudta megőrizni a titkát, a második gyerekük ugyanis idén júliusban született – Bielék pedig már hónapokkal korábban elbarikádozták magukat félreeső birtokukon, Montana hegyei között. A színésznő egy ideje az Instagramon is csupa olyan fotót mutatott magáról, amelyeken csak az arca látott, így senkinek fogalma sem volt róla, hogy babát vár: a szüléséről is csak szeptemberben számolt be az 'N Sync tagja, Lance Bass, a gyerek nevét azonban ő sem árulta el a sajtónak.

Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

Leighton Meester és Adam Brody

A Single Parents című sorozatban együtt is látott színész házaspár, Leighton Meester (Gossip Girl – A pletykafészek) és Adam Brody (A narancsvidék) már két gyerek szülei, ötéves kislányuk után fiuk született szeptemberben. Itt azt lehetett tudni, hogy Meester terhes, a gyerekáldás hírét azonban mintegy mellékesen közölte az apa a Twitchen, a The Fun Time Boys Game Night Spectacular című videosorozatban. ”Mióta legutóbb játszottunk, született egy új gyerekem. Fiam van, egy álom„ – mondta két videojáték között.

Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen

Fisherről és Cohenről is hasonlóképpen derült ki 2011-ben, hogy már kétszeres (azóta már háromszoros) szülők: egyszer csak négyesben jelentek meg egy londoni parkban. A színésznő egyébként a terhessége idején épp a Burke and Hare című kosztümös filmet forgatta, a kollégái mellett azonban a rendező sem volt tisztában az állapotával, így fűzőt is hordatott vele – Fisher azonban kicselezte, és csak úgy tett, mintha rajta lenne a fűző, a stáb pedig a reggeli rosszullétek és a gyakori mosdószünetek ellenére sem fogott gyanút.

Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A teljes cikket az alábbi linkre kattintva érheti el.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.