Nagycsaládos hírességek, akik szinte gyűjtik a gyerekeket

Ki a gyermekek iráni szeretetből, ki véletlenül, ki pénzügyi megfontolásból bővítette a famíliáját.

Forrás: borsonline.hu2020. 10. 07. 16:05
BALDWIN, Alec
New York, 2020. szeptember 10. Alec Baldwin amerikai színész és felesége, Hilaria Baldwin a New York-i Természettudományi Múzeumban tartott gálaünnepségen 2020. november 21-én. Hilaria Baldwin 2020. szeptember 9-én Instagram-oldalán közzétette, hogy kisfiuk született. Az újszülött a két sztár ötödik közös gyermeke, Carmen (2013), Rafael (2015),Leonardo (2016) és Romeo (2018) után. MTI/Evan Agostini/Invision/AP/Invision/Evan Agostini Fotó: Evan Agostini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollywoodban is szép számmal találhatók nagycsaládos hírességek. Ki a gyermekek iráni szeretetből, ki véletlenül, míg van olyan, aki pénzügyi megfontolásból bővítette a famíliáját.

Alec Baldwin amerikai színész és felesége, Hilaria Baldwin a New York-i Természettudományi Múzeumban tartott gálaünnepségen
MTI/Evan Agostini/Invision/AP/Invision/Evan Agostini

Alec Baldwin

Szeptember 8-án született meg Alec Baldwin és felesége, Hilaria ötödik közös gyermeke.

– A feleségem igazi gyűjtő. Néhány ember autókat gyűjt, más műkincseket, a feleségem babákat. Imádja a babákat – nyilatkozta a népes gyereksereg kapcsán a színész. Nem lehetetlen hát, hogy hamarosan újabb baba érkezik. De persze nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik minél nagyobb családra vágynak.

Jamie Oliver

A britek sztárszakácsa nem csak a konyhában, hanem a hálószobában is kiválóan teljesít. A nagycsaládos híresség öt gyermek – sorrendben: Poppy, Daisy, Petal, Buddy, River – büszke apukája, és élete legcsodálatosabb küldetésének a szülőséget tartja.

Feleségével nagyon vágynak egy hatodik babábra is, de az asszony öt vetélés után, főleg az életkorára való tekintettel (45 éves) kezd lemondani az újabb gyermekáldásról.

Jamie egyébként egy korábbi nyilatkozatában azt fejtegette, nem lett volna ellenére, ha évente születik egy gyermeke, és egy egész focicsapatnyi lurkó rohangálna a birtokán.

Eddie Murphy

Eddie Murphy öt asszony jóvoltából tízszeres apa. Tizedik porontya 2018 decemberében jött a világra. A színész akkor került a legkínosabb szituációba, mikor a Spice Girls-ből ismert Mel C-vel folytatott viszonyt. Az énekesnő várandós lett, de Eddie szerint a gyermek nem tőle fogant. A pereskedés végén Murphy alul maradt, és azóta is havonta súlyos dollárszázezreket fizet gyerektartásként.

Angelina Jolie

Volt időszak, amikor egész Hollywoodban egyetlen embert sem lehetett volna találni, aki fogadott volna arra, hogy a botrányhősnő Angelina Jolie-ból tisztes, nagycsaládos anyuka lesz. A drogok hálójába keveredett, szeretőit gyakran cserélgető, testvérével csókólózó színésznő azonban mindenkit meglepett, mikor a 2000-es évek elején örökbe fogadta a dél-korai születésű Maddox-ot, majd később Zaharát és Pax-ot, Brad Pittől pedig három gyermeke is született.

Az anyaság megváltoztatta a színésznő életét. Többször is kifejtette, hogy szívesen fogadna örökbe még több gyereket, de a terve eddig nem valósult meg. Korábbi alkalmazottai szerint ez nem is nagy baj, mert a Jolie-lakban teljes a káosz. Állítólag a fiatalok teljesen szabadjára vannak engedve, anyjuk szinte soha nem szól rájuk, a házban uralhatatlan a rendetlenség és a gyerekek étkezési szokásai is kritikán aluliak: a legtöbbször gyorséttermi kaját és chipset esznek.

Mel Gibson

Mel Gibsont az első felesége hét gyerekkel ajándékozta meg, majd az orosz származású Oksana Grigorievától született egy lánya, legutóbb pedig Rosalind Ross színésznőt tette anyává. Mel vallásos ember, a teremtő ajándékának tartja gyermekeit, de ő maga is bevallja, Oksanával közös lányának fogantatása nem közös döntés volt.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatja el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.