Mozifilmben tűnik fel Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan futballcsillaga

A szereposztás már kész. A filmben feltűnik majd Pierre Richard és Zlatan Ibrahimovic is, aki Oneofust alakítja majd.

Forrás: origo.hu2021. 04. 10. 12:32
IBRAHIMOVIC, Zlatan
Zlatan Ibrahimovic felcsapott filmrendezőnek... Fotó: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavasszal kezdik el forgatni Ibrahimovic szereplésével az Asterix és Obelix című, eredetileg gyerekeknek készült képregényből mozivászonra került film ötödik részét – írja az Origó.

Zlatan Ibrahimovic újra fénykorát éli.
Fotó: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer

A szereposztás már ismert, Guillaume Canet lesz Asterix, Gilles Lellouche játssza Obelixet (először nem Gérard Depardieu alakítja majd), Vincent Cassel lesz Cézár, Marion Cotillard pedig Kleopátra, de feltűnik majd Pierre Richard és Zlatan Ibrahimovic is, aki Oneofust alakítja majd.

Az eredeti tervek szerint Kínában készült volna a produkció, de a koronavírus-járványnak is köszönhetően végül Franciaországban és Marokkóban dolgoznak majd.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Zlatan Ibrahimović 39 évesen tanulta meg a svéd himnuszt

Zlatan Ibrahimović több mint négy és fél év után tért vissza a svéd labdarúgó-válogatottba, amelyben a 117. mérkőzését játszotta, de most először énekelte a kezdés előtt csapattársaival együtt a himnuszt.

Az AC Milan 39 éves csatára a Grúzia ellen 1-0-ra megnyert stockholmi világbajnoki selejtezőn kezdőként 84 percet töltött a pályán, és a 35. percben ő adta a gólpasszt Viktor Claessonnak.

A meccs után Ibrahimović elmondta, Janne Andersson szövetségi kapitány kifejezett kérése, hogy a játékosok együtt énekeljék a himnuszt a kezdés előtt, és megígérte neki, ezúttal ő sem lesz kivétel. Hozzátette, előbb meg kellett tanulnia a svéd himnuszt, de nagyszerű érzés volt a közös éneklés.

Ibrahimović arról is beszélt, nagyon boldog és büszke volt, hogy ismét pályára léphetett a nemzeti színekben, minden pillanatban igyekezett a legjobbját nyújtani, és segíteni a csapattársainak. Hozzáfűzte, nem volt egyszerű a győzelem, mert elmaradtak a saját tudásuktól, nem voltak annyira veszélyesek, mint kellett volna.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.