Ezt üzente Vilmos herceg a pályán összeesett Eriksen családjának

Vilmos herceg a Twitteren közölte, hogy szorít a dán klasszisnak és bízik a felépülésében.

Forrás: RIPOST.HU2021. 06. 13. 19:14
VILMOS herceg; Katalin hercegnõ
Wight-sziget, 2019. augusztus 8. Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin cambridge-i hercegné a Király Kupa elnevezésû vitorlásversenyen a Wight-sziget partjainál 2019. augusztus 8-án. A hercegi pár részt vett a versenyben. MTI/EPA/Andy Rain Fotó: Andy Rain Forrás: MTI/EPA/Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vilmos herceg a Twitteren közölte, hogy szorít a dán klasszisnak és bízik a felépülésében – olvasható a Ripost cikkében.

Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi szombat este a Dánia-Finnország EB-mérkőzés nézői.

A dánok középpályása, az első félidő végén összeesett, és még a pályán újra kellett éleszteni. Feszült figyelemmel követte az egész világ az Inter középpályásának állapotát, végül szerencsére sikerült megmenteni a játékost, azóta a hírek szerint Eriksen jobban van, stabil az állapota.

Vilmos hercegen keresztül a brit királyi család is üzent Eriksennek:

„Biztató híreket kaptunk Christian Eriksenről, mindannyian szorítunk érte és küldjük az erőt családjának. Gratuláció az orvosi csapatnak és Anthony Taylor játékvezetőnek, akik nyugodtan és gyorsan kezelték a helyzetet” – áll Vilmos herceg üzenetében.

(Borítókép forrása: MTI/EPA/Andy Rain)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.