Tóth Vera még most is érzi a koronavírus utóhatásait

Áprilisban, a védőoltás után fertőződött meg a koronavírussal Tóth Vera. A betegsége nem múlt el nyomtalanul, két éves „munkáját” kellett elölről kezdenie, annyira megviselte szervezetét a covid. Sőt, attól is rettegett, hogy a edzések hiányában leadott kilói visszakúsznak – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 06. 10. 18:11
Tth Vera
Az énekesnőnek sok mindent újra kell kezdenie betegsége után (A képen Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén) Fotó: Vasvári Tamás Forrás: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Vera még most is érzi a koronavírus utóhatásait. Az énekesnő óriási fogyását követően komoly energiát, munkát fektetett az edzésekbe, most azonban mégis elölről kellett kezdenie, mert kapacitása szinte a nullára csökkent.

A covid utáni első keményebb edzésem... Szép fokozatosan tértünk vissza és ezalatt az idő alatt megélt belső vívódások is kezdenek eltűnni, hisz nekem a mozgás most már olyan, mint a levegő. Amikor a megbetegedésem után el lettem tiltva a sporttól, elővigyázatosság miatt, összedőlt a világ

– írja Instagram-oldalán Tóth Vera.

– Az egyetlen mentsváram volt a hosszú, sötét hónapok alatt, míg a végtelen türelmet gyakoroltam. Soha nem hittem volna, hogy azért fogok hisztizni, toporzékolni, mint egy őrült, mert nem mehetek futni, vagy a megszokott edzéstervemet nem folytathatom két hónapig.

Az énekesnőnek sok mindent újra kell kezdenie betegsége után (A képen Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén)
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Vera először csak sétálással kezdte, majd öt héttel a betegsége után óvatosan a kardióedzésekbe is belekezdett, ügyelve arra, hogy egy bizonyos pulzusszámot ne lépjen túl. Arról is említést tesz, hogy míg korábban két órát lazán lefutott, az első időkben csak kettő percet bírt a szerveete.

Nagyon csalódott voltam, mert két évnyi munka van benne. Tegnap végre a komolyabb oldalát is elkezdhettem az edzésnek. Úgy érzem, a testem most a legfogékonyabb, meggyógyult és a lelkemnek is kell ez a kikapcsolódás

– olvasható Vera posztjában.

Az énekesnő arról is említés tesz, rettegett attól, hogy visszakúsznak rá a komoly munkával leadott kilói. Szerencsére nem ez történt, és a teste szépen formálódik.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Korábban oltásellenes kommentelők támadtak Tóth Verára

Még mielőtt a szervezetében működésbe lépett volna a koronavírus elleni vakcina, Tóth Vera is elkapta a rettegett kórt. Az énekesnő ezzel kapcsolatban szeretett volna néhány jó tanácsot adni rajongóinak, ám a videót pillanatok alatt ellepték az oltásellenes kommentek – írta meg online felületén a Bors.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.