időjárás 15°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Tóth Vera még most is érzi a koronavírus utóhatásait

Forrás: borsonline.hu - mediaworks
2021.06.10. 18:11
Tóth Vera még most is érzi a koronavírus utóhatásait

Áprilisban, a védőoltás után fertőződött meg a koronavírussal Tóth Vera. A betegsége nem múlt el nyomtalanul, két éves „munkáját” kellett elölről kezdenie, annyira megviselte szervezetét a covid. Sőt, attól is rettegett, hogy a edzések hiányában leadott kilói visszakúsznak – írja online felületén a Bors.

Tóth Vera még most is érzi a koronavírus utóhatásait. Az énekesnő óriási fogyását követően komoly energiát, munkát fektetett az edzésekbe, most azonban mégis elölről kellett kezdenie, mert kapacitása szinte a nullára csökkent.

https://www.instagram.com/p/CP7PI8ClEFn/?utm_source=ig_embed

A covid utáni első keményebb edzésem... Szép fokozatosan tértünk vissza és ezalatt az idő alatt megélt belső vívódások is kezdenek eltűnni, hisz nekem a mozgás most már olyan, mint a levegő. Amikor a megbetegedésem után el lettem tiltva a sporttól, elővigyázatosság miatt, összedőlt a világ

– írja Instagram-oldalán Tóth Vera.

– Az egyetlen mentsváram volt a hosszú, sötét hónapok alatt, míg a végtelen türelmet gyakoroltam. Soha nem hittem volna, hogy azért fogok hisztizni, toporzékolni, mint egy őrült, mert nem mehetek futni, vagy a megszokott edzéstervemet nem folytathatom két hónapig.

Az énekesnőnek sok mindent újra kell kezdenie betegsége után (A képen Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén)
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Vera először csak sétálással kezdte, majd öt héttel a betegsége után óvatosan a kardióedzésekbe is belekezdett, ügyelve arra, hogy egy bizonyos pulzusszámot ne lépjen túl. Arról is említést tesz, hogy míg korábban két órát lazán lefutott, az első időkben csak kettő percet bírt a szerveete.

Nagyon csalódott voltam, mert két évnyi munka van benne. Tegnap végre a komolyabb oldalát is elkezdhettem az edzésnek. Úgy érzem, a testem most a legfogékonyabb, meggyógyult és a lelkemnek is kell ez a kikapcsolódás

– olvasható Vera posztjában.

Az énekesnő arról is említés tesz, rettegett attól, hogy visszakúsznak rá a komoly munkával leadott kilói. Szerencsére nem ez történt, és a teste szépen formálódik.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Korábban oltásellenes kommentelők támadtak Tóth Verára

Még mielőtt a szervezetében működésbe lépett volna a koronavírus elleni vakcina, Tóth Vera is elkapta a rettegett kórt. Az énekesnő ezzel kapcsolatban szeretett volna néhány jó tanácsot adni rajongóinak, ám a videót pillanatok alatt ellepték az oltásellenes kommentek – írta meg online felületén a Bors.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.