időjárás 2°C Szimonetta 2021. October 28.
logo
2. rész

Sztárok meglepő hobbijai

Magyar Nemzet
Forrás: thatslife.hu
2021.08.11. 18:34 2021.08.11. 21:00
Sztárok meglepő hobbijai

Újabb celebhobbikkal jelentkezik a Thatslife.hu: ezúttal két színész és egy énekesnő kedvelt szabadidős tevékenységéről rántják le a leplet.

Taylor Swift – hógömbkészítés

Taylor a Pinterestet böngészve esett szerelembe a DIY-hógömbökkel, melyek elnevezése egyébként nem mindig helytálló, hiszen bármilyen varázslatos jelenetet elhelyezhetünk bennük évszaktól függetlenül. Az énekesnő általában befőttesüvegeket, csillámló konfettiket és más stílusos kiegészítőket használ, hogy megalkossa egyedi ajándékait. Vajon mennyiért kelne el egy eredeti Taylor Swift-hógömb?

Will Smith – vívás

Ahhoz, hogy igazán sokoldalú lehessen, egy színésznek számos sportág alapjait érdemes elsajátítania. A vívás igazán jól jöhet Willnek, hiszen rengeteg film foglal magába harcjeleneteket. A színész 2008-ban tárta a nagyérdemű elé különleges hobbiját, melynek általában barátaival, David Beckhammel és Tom Cruise-zal együtt hódol.

Nicole Kidman – ejtőernyős tandemugrás

A színésznő annyira beleszeretett ebbe az extrém sportba, hogy előfordult, hogy egy nap alatt hatszor is kivetette magát egy repülőből. A légijárműből kivitelezett ugrásnál azonban nem adja alább: a bungee jumping például szóba se jöhet nála, hiszen, mint mondta, nem tartja túl elegánsnak, hogy fejjel lefelé lógva himbálózzon egy kötélen.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A borítóképen: Will Smith amerikai színész, rapper a Gemini Man című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. október 6-án. A filmet október 11-től vetítik az amerikai mozik. Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer