Csak egy reklámfogás lehet Britney Spears viaskodása az édesapjával + videó

Sokaknak gyanús, hogy a semmiből hirtelen a bíróság és az apa, Jamie álláspontja is megváltozott a gyámsággal kapcsolatban, miközben Britney Spears szellemi állapota láthatóan nem változott – írja online felületén a Ripost.

Forrás: RIPOST2021. 09. 26. 11:44
Spears, Britney
Las Vegas, 2016. mjus 23. Britney Spears amerikai nekesn a Billboard magazin zenei djainak kiosztjn Las Vegasban 2016. mjus 22-n. (MTI/EPA/Nina Prommer) Fotó: NINA PROMMER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindezt úgy, hogy a rajongók ugyanúgy tüntettek Britney szabadságáért már évekkel ezelőtt is, mint most, vagyis a közvélemény nyomása nem újdonság a férfinak. Illetve Britney Instagramon tanúsított viselkedése alapján semmit nem változott a szellemi állapota a két, az öt vagy a hét évvel ezelőttihez képest.

Az elmúlt hónapokban felpörögtek az események Britney Spears magánéletében. Az egyik bírósági meghallgatásán olyan információkkal és bizonyítékokkal állt elő az apja ellen, melyeket eddig nem ismert senki. Ennek hatására a bíróság egy picivel nagyobb szabadságot garantált a 2008 óta gyámság alatt lévő énekesnőnek, majd a közvélemény nyomására Jamie Spears is úgy döntött, hogy hajlandó lemondani a lánya fölött gyakorolt hatalmáról.

 

A Britney szempontjából kedvező fejleményeknek a rajongók természetesen örültek, és senki nem kérdőjelezte meg a létjogosultságukat. Azonban kedden a semmiből megjelent egy előzetes a Netflix következő dokumentumfilmjéhez, ami a Britney vs Spears címet kapta. Ebből pedig kitalálható, hogy a popsztár harcát mutatja be családja, leginkább az apja ellen.

A filmben olyan hangfelvételek és videórészletek szerepelnek, amiket csak Britney és az ügyvédei tudtak a streamszolgáltatónak átadni, és ezt aligha ingyen tették. Sőt miután ezen szerződés megkötésekor – a doku munkálatai nagyjából két éve kezdődtek – még Jamie volt Britney pénzügyeinek őre, ő is szép összeghez juthatott. Vagyis minden fél elég jól járt ezzel a filmmel, főleg, ha számításba vesszük, hogy a Netflix nem szeret spórolni. A pénzre pedig mindenkinek szüksége van, ugyanis Jamie rendesen költötte a lánya millióit, és maga Britney sem szűkölködött, miközben sem új dalokat nem készített, sem turnézni nem ment, vagyis bevétel-utánpótlás évek óta nem érkezett.

Ennek fényében elképzelhető, hogy Jamie lemondása és Britney öntudatra ébredése egy szép nagy marketinggépezet elemei voltak. Persze az tagadhatatlan, hogy az énekesnő tényleg szabadulni akar a „modern rabszolgaságból”, ahogy ő nevezi a helyzetét.

Az eredeti teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

(A borítóképen Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.