Britney Spears rács mögött akarja látni az apját

Az egykori popsztár azt szeretné, ha Jamie Spearst végre felelősségre vonnák a gyámsággal való visszaélés miatt – írja a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 16. 12:12
Britney Spears: Erster Sieg im Vormundschaftskrieg
A 39 éves énekesnő a napokban ismét felszólalt a bíróság előtt Fotó: BANG Showbiz Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Britney Spears a napokban ismét felszólalt a bíróság előtt, miután bemutatták új jogi képviselőjét, Mathew S. Rosengartot, aki Hollywood egyik legkeresettebb sztárügyvédje, és akit a 39 éves énekesnő maga választhatott ki. Britneynek alig egy hete mondott búcsút korábbi ügyvédje, menedzserével egyetemben.

A popsztár a tárgyalás végéhez közeledve a bíróhoz fordult és közölte, hogy hivatalosan is szeretne vádat emelni apja ellen bántalmazás miatt – írja a JustJared.

„Azért vagyok itt, hogy megszabaduljak az apámtól, és megvádoljam őt gyámsággal való visszaéléssel. Szeretném, ha kivizsgálnák az ügyet, mert azzal, hogy ekkora hatalmat adtak Jamie Spears kezébe, felruházták arra is, hogy tönkretegye az életemet. Minden egyes nap rettegtem apámtól. Féltem, hol és mikor fog részegen felbukkanni és valaki ennek az embernek a kezébe tette az én életemet” – mondta.

A 39 éves énekesnő a napokban ismét felszólalt a bíróság előtt
Fotó: Reuters

Britney-t 2008-ban bízták apja gondjaira, miután a popsztárt kétszer is kórházba kellett szállítani labilis mentális egészsége miatt.

Jamie Spears egészen 2019-ig felügyelte a híresség vagyonát és a magánéletét érintő kérdéseket, de egészségügyi gondjai miatt, utóbbiról lemondott, így ettől az évtől, Jodi Montgomery vette át Britney személyi felügyeletét. Az énekesnő azonban eltökélte, hogy addig nem nyugszik, amíg teljesen ki nem szabadul apja gyámsága alól.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.