Így lepte meg Arnold Schwarzenegger a magyar világrekorder Sinka Dottit

Lenyűgözte teljesítményével Arnold Schwarzeneggert a 10 éves magyar kislány, aki fogával elhúzta példaképe 2700 kilós kocsiját. A Terminátor akkor üzenetben gratulált Sinka Dottinak. Most személyesen, sok puszi közepette is elismételte, amikor titokban Budapesten járt – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 13. 13:29
SCHWARZENEGGER, Arnold
Toki, 2019. november 6. Arnold Schwarzenegger amerikai sznsz rkezik a Termintor Stt vgzet (Terminator: Dark Fate) cm filmjnek tokii bemutatjra 2019. november 6-n. A filmet november 8-tl vettik a japn mozikban. MTI/EPA/Franck Robichon Fotó: Franck Robichon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy átlagos edzéssel indult a 10 éves világrekorder Sinka Dotti vasárnapja, igaz, nem értette, édesapja miért ragaszkodik a reggel hét órás kezdéshez. De aztán egyszer csak meglátta a teremben a pár méterre kondizó példaképét, Arnold Schwarzeneggert.

A Terminátor odahívta magához a mindössze 40 kilós kislányt és édesapját, mert mindkettőjük teljesítményét nyomon követi. Dotti nem jött zavarba, ahogy ő fogalmaz, lökte a világsztárnak a sódert.

Nagyon meglepődtem, és most már azt mondom, megérte a korai kelés

– mesélte nevetve a Borsnak a nagy találkozás után Dotti. Mint ahogyan arról a Bors beszámolt, a kislány fogával húzta el nemrég Schwarzi 2700 kilós kocsiját.

Fotó: Bors

Főleg az lepett meg, hogy mennyire közvetlen velem, körbepuszilgatott, és nagyon dicsért, megerősítette azt, amit a múltkor írt, hogy nagyon büszke rám

Úgy viselkedett velem, olyan kedvesen, mintha az unokája lennék. Azt mondják pedig, hogy ő nem igazán közvetlen ember, keveseket enged magához közel. Az angolomat is dicsérte, mert persze én hoztam a formámat, és mindenről beszélgettem vele. Meghívott az apukámmal az Arnold Classicra és az otthonába is. Mondtam neki, hogy nagyon tetszenek a mini csacsijai, erre biztatott, hogy bemutatja majd nekem őket – mondta.

Arnold Schwarzenegger és Sinka Zsolt (Fotó: Bors)

A találkozásról készült videó és a teljes cikk ITT érhetők el.

Borítókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.