Kémsorozatban kapott szerepet a világsztár

Arnold Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban.

Forrás: MTI2021. 05. 21. 14:20
null
Schwarzenegger a Terminátor: Genisys című filmben
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arnold Schwarzenegger egy netflixes kémsorozatban kapott főszerepet.

A streamingszolgáltató szerdán a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 73 éves színész, volt kaliforniai kormányzó a főszerepet alakítja a kémsorozatban, emellett executive producerként is közreműködik a filmben.

Schwarzenegger a sorozatban a 30 éves színésznő, Monica Barbaro apját játssza. A történet szerint apa és lánya is a CIA-nak dolgozik titokban. De egyszer csak rájönnek, hogy mindketten az ügynökség emberei, és korábbi hazugságaik és titkolózásuk ellenére rákényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak.

Schwarzenegger a Terminátor: Genisys című filmben

Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban. Az egyelőre cím nélküli, egyórás epizódokból álló szériát a Skydance Television gyártja.

Barbaro korábban már több bűnügyi sorozatban szerepelt, köztük a Chicago Justice, a The Good Cop és a Dex nyomozó című produkciókban. Legutóbb a Top Gun: Maverick című akciófilmben dolgozott Tom Cruise-zal.

Hollywoodi kasszasikerekkel indul a nyári moziszezon

Hollywoodi kasszasikerekkel indul a nyári moziszezon Észak-Amerikában: a pandémia után újranyitó multiplexekben a Halálos iramban új epizódját, Az öngyilkos osztagot és a Fekete özvegyet is láthatják majd a nézők.

A tavaly március óta zárva tartó mozik üzemeltetői azt remélik, hogy a régóta várt produkciók, a légkondicionált, kényelmes mozitermek, az óriás vetítővásznak és a mozizás közös élménye visszaédesgeti a streamingszolgáltatásokhoz hozzászokott közönséget.

A nyári moziszezon, amely az utóbbi években májustól szeptemberig nyúlt, rendszerint a teljes évi mozis bevétel 40 százalékát hozta, több mint 4 milliárd dollárt (1150 milliárd forintot). A tavaly nyári jegyeladások azonban 96 százalékkal visszaestek a 2019-es bevételhez képest, és mindössze 176 millió dollárra (50 milliárd forintra) rúgtak. Bár a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítésének köszönhetően számos mozi már kinyitott Észak-Amerikában, a szakértők szerint az idei nyár lesz a valódi próbája annak, hogy a nézők filmnézési szokásai milyen mértékben változtak meg.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.