Kisbabát vár Az éhezők viadala gyönyörű sztárja

Jennifer Lawrence igazán örömteli hírt osztott meg a rajongókkal.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 09. 10:50
LAWRENCE, Jennifer
London, 2018. februr 19. Jennifer Lawrence amerikai sznszn a Vrs verb (Red Sparrow) cm filmje eurpai premierjn Londonban 2018. februr 19-n. (MTI/EPA/Tolga Akmen) Fotó: TOLGA AKMEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves Oscar-díjas amerikai színésznő és galériatulajdonos férje, Cooke Maroney első közös gyermeküket várják. A gólyahírt a pár a People magazinnak is megerősítette.

Jennifer Lawrence egy blézerben és farmerban mondta ki az igent Cooke Maroney-nek a New York-i Városházán 2019 szeptemberében, amit aztán egy hónappal később megfejeltek egy igazi luxusmenyegzővel is, amit egy Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban tartottak, 150 fős vendégsereg előtt.

A színésznő általában nem nyilatkozik a magánéletéről, néhány ritka kivételtől eltekintve. Jennifer Lawrence egy korábbi interjúban mesélte el, mi zajlott le benne a lánykérés pillanatában és honnan tudta, hogy Cooke lesz számára az igazi.

– Mikor megkért, először sorra vettem a fontos dolgokat. Hogyan érzek? Kedves? Szeretetreméltó? Tudom, hogy ez bután hangzik, de ő az igazi, azért, amilyen. Ő a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam, és megtisztelőnek érzem, hogy én is Maroney leszek.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.