Meglepetést tartogat Cate Blanchett és Bradley Cooper új filmje

Megérkezett az Oscar-díjas Guillermo Del Toro (A víz érintése) Nightmare Alley című új rendezésének az első előzetese, ami egy vásári látványosságként mutogatott torzszülöttet harangoz be, de nem mutatja meg – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 09. 20. 7:40
BLANCHETT, Cate
Velence, 2020. szeptember 12. Cate Blanchett ausztrl sznszn, a zsri elnke rkezik a 77. Velencei Nemzetkzi Filmfesztivl djkiosztjra 2020. szeptember 12-n, a filmes seregszemle zrnapjn. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mozikba december 17-én érkező film William Lindsay Gresham 1946-os regényén alapul, a főbb szerepeket pedig olyanok játsszák, mint Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Ron Perlman, és Rooney Mara. A regényből már 1947-ben készült egy film Tyrone Power főszereplésével.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.