Végre megszabadult apja pénzügyi gyámságától Britney Spears

A 39 éves popsztár idén adott be keresetet apja pénzügyi felügyeletének megszüntetését kérve.

Forrás: MTI2021. 09. 30. 8:47
SPEARS, BRITNEY;
Los Angeles, 2015. augusztus 31. Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-n. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyben nyár eleje óta folyó bírósági tárgyalás szerdai napján Brenda Penny bíró úgy döntött, hogy megszünteti Jamie Spears felügyeleti jogait Britney 60 milliós vagyona felett, és november 12-re újabb meghallgatást jelölt ki annak megvitatására, hogy teljesen megszüntessék a gyámságot az énekesnő esetében.

A jelenlegi helyzet tarthatatlan. Egy mérgező légkört tükröz, amely megköveteli Jamie Spears felfüggesztését a mai nappal

– hangoztatta a bíró.

Britney Spears idegösszeomlása miatt 2008 óta állt apja pénzügyi felügyelete alatt, mert a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság illetékes bírája szerint túlságosan fogékony volt a negatív befolyásolásra, mentális állapota miatt képtelen volt saját döntéseket hozni. Apját jelölték ki arra, hogy kezelje lánya személyes és pénzügyeit. Előbbiről Jamie Spears 2019-ben lemondott.

A 39 éves Spears idén adott be keresetet apja pénzügyi felügyeletének megszüntetését kérve.

Vissza akarom kapni az életemet. Hiszem, hogy ez a gondnokság csalárd

– hangoztatta a bíróság előtt júniusban. Az énekesnő apja szemére vetette, hogy akarata ellenére tartották őt egy pszichiátriai intézményben és olyan gyógyszerek és fogamzásgátló szedésére kényszerítette őt, amelyek megakadályozták, hogy teherbe essen.

Jamie Spears és ügyvédjei tagadták a vádakat, de az apa úgy vélte, hogy lányának meg kell adni a lehetőséget személyes ügyei intézésre, amelyre szerinte képes.

Nagy nap ez Britney Spears számára és nagy nap az igazságszolgáltatás számára. Britney Spears egy évtizede az apja és mások által hangszerelt rémálomban él, egy kaffkai rémálomban

– kommentálta a döntést Mathew Rosengart, Spears ügyvédje a #Free Britney mozgalom tagjainak a bíróság épületet előtt.

Borítókép: MTI/EPA/Paul Buck

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.