A Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta a Nincs idő meghalni

Daniel Craig utolsó James Bond filmje 21 millió fontot forgalmazott a brit és az ír mozikban a hétvégén, amivel a James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta az Egyesült királyságban - adta hírül a BBC.

Forrás: MTI2021. 10. 05. 9:09
Fotó: jonathan olley
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A James Bond - Nincs idő meghalni című film nyitóhétvégi bevételei magasabbak, mint a 2012-ben bemutatott Skyfall és a 2015-ben bemutatott Spectre, előbbi 20,2 millió, utóbbi 19,8 millió fontot forgalmazott nyitóhétvégéjén. Ez a két film áll a brit mozis jegyeladási lista második és harmadik helyén - közölte a mozis jegybevételeket követő Comscore.

A Nincs idő meghalni című film forgalmazását a brit mozi történetében a legszélesebb körben kezdték el: az Egyesült Királyságban és Írországban csütörtökön 772 filmszínházban válthatták rá jegyet a nézők. A Skyfallt kilenc éve 587 moziban mutatták be.

A Universal Studios most az észak-amerikai piacra figyel, ahol október 8-án fogják bemutatni a Nincs idő meghalni című filmet.

Borítókép: jelenet a Spectre című Bond-filmből (Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.