Élőszereplős mozi készül a világ leghíresebb játékbabájáról

Az eredeti tervek szerint, a szőke baba szerepére Amy Schumer komikát választották.

Forrás: hirado.hu2021. 10. 28. 8:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élőszereplős Barbie-film komoly fejtörést okoz Hollywoodnak, ugyanis a Warner Bros. 2017 óta próbálja elindítani a projektet, az elmúlt öt évben pedig csak két főszereplőt sikerült felmutatni a stúdiónak, akik közül a Barbie szerelmét alakító Kent, nem kevesebb, mint három évig castingolták.

Az eredeti tervek szerint, a szőke baba szerepére Amy Schumer komikát választották, de ő 2017-ben távozott a produkcióból. Később Anne Hathaway neve is felmerült, végül 2019-ben Az Öngyilkos osztag és az Én, Tonya sztárjának, Margot Robbie-nak adták a lehetőséget.

„Nagy megtiszteltetés, hogy eljátszhatom Barbie-t és hiszek abban, hogy igazán pozitív hatása lesz a gyerekekre” – írta az ausztrál színésznő egy akkori közleményben.

Lassan három év telt el azóta, hogy Robbie-ra osztották a szerepet, és mire már mindenki azt gondolta, hogy útközben leáldozott a filmnek, a stúdió derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy a Kaliforniai álom sármos 40 éves színésze, Ryan Gosling alakítja majd Kent.

A New York Post cikke szerint, a színész kezdetben elutasította az ajánlatot elfoglaltságra hivatkozva, de a stúdió vezetői kifejezetten őt szerették volna Ken szerepére, ezért kitartóan ostromolták őt, aminek meg is lett a gyümölcse.

A forgatást a tervek szerint jövő év elején kezdik.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.