Batman-filmben alakít gengsztert A múmia sztárja

Brendan Fraser alakítja a főgonoszt, a piromániás gengszter Firefly karakterét a készülő Batgirl című filmben – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 26. 15:22
FRASER
Brendan FRASER amerikai filmsznsz a Looney Tunes Back in Action cm film egyik fszereplje megrkezik a Los Angeles-i Grauman sznhzba, az alkots bemutatjra 2003. november 9-n. A filmet november 14-tl vettik az amerikai mozikban. (MTI FOT/ EPA/ARMANDO ARORIZO) Fotó: ARMANDO ARORIZO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 52 éves színész A múmia-trilógia főhőseként futott be az ezredfordulón, de alig egy évtized alatt el is tűnt a rivaldafényből. Most viszont úgy tűnik, sikerül újraélesztenie a karrierjét, legalábbis nagy szerepet kapott Darren Aronofsky The Whale és Martin Scorsese Killers of the Flower Moon című filmjeiben is.

Az HBO Max műsorára jövőre érkező Batgirl című film címszereplője Leslie Grace lesz, a rendezők Adil El Arbi és Bilall Fallah (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk), a további szereplők pedig Jacob Scipio és J.K. Simmons.

Borítókép: MTI FOT/ EPA/ARMANDO ARORIZO

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.