Elválik Sean Penntől 32 évvel fiatalabb felesége

Kapcsolatuk sosem állt stabil lábakon, házasságuk után egy évvel pedig már külön utakon is folytatják – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 19. 14:40
PENN, Sean
Cannes, 2021. július 11. Sean Penn amerikai színész, rendezõ a Flag Day címû filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 74. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. július 11-én. MTI/EPA/Ian Langsdon Fotó: Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken nyújtotta be a válókeresetet a 29 éves Leila George, aki négy év randevúzás után házasodott össze a színészlegendával, Sean Pennel tavaly júliusban.

Arról egyelőre nem közöltek részleteket, hogy mi vezetett a váláshoz, kapcsolatuk azonban sosem volt felhőtlen, ráadásul Sean Penn szinte alig tudott az ausztrál színésznőre időt szakítani az idén nyáron a zsúfolt munkarendje miatt – számolt be róla a Daily Mail nyomán a Tények.

Házasságukat igazán rendhagyó módon kötötték meg, ugyanis egy videokonferenciás programot, a Zoomot használva keltek egybe.

Leila csupán néhány hónappal fiatalabb, mint Sean Penn lánya, Dylan, és mindössze két évvel idősebb, mint a színész 27 éves fia, Hopper.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.