Kitelepítették a hatóságok Brad Pittet a kaliforniai tűzvész miatt

A legújabb kaliforniai tűzvész valószínűleg a színész kedvenc házát is eléri, ezért nem mehet oda a színész – írja Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 15. 15:09
PITT, Brad
Velence, 2019. augusztus 28. Brad Pitt amerikai sznsz a velencei Lidra rkezik a 76. Velencei Filmfesztivlon 2019. augusztus 28-n. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő délután óta ismét erdőtüzek pusztítanak Kaliforniában. Az Alisalból elindult lángok már több mint 6 ezer hektáron pusztítanak, és egyre csak terjednek, már Santa Barbarát is elérik lassan. Ezért ott is megindult a kitelepítés, köztük Brad Pitt sem mehet be a kedvenc házába.

Az 1,7 milliárd forintnak megfelelő dollárt érő villát még Jennifer Anistonnal vette Brad, de a váláskor megtarthatta. Azóta is imád ott lenni, a családja és a barátai is mindig ott látogatják meg. Egyedül azért él többet a másik Los Angeles-i házában, mert Angelina Jolie nem engedi, hogy a gyerekeik azon a helyen legyenek vele, ahol anno Jennifer Aniston is élt. Ezért kellett egy közelebbi lakcím is Jolie-hoz.

Az erdőtűz az előrejelzések szerint Brad parti házát is elpusztítja majd, vagy legalábbis megrongálja, ahogy a környéken lévő többi ingatlant is.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.