Brad Pittet nem érdekli a divat, a kényelemre esküszik

Az 57 éves színész a divathoz való hozzáállásával kapcsolatban nyilatkozott.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 05. 12:24
PITT, Brad
Los Angeles, 2021. prilis 26. Brad Pitt amerikai sznsz, a 93. alkalommal megrendezett Oscar-gla egyik djtadja a Los Angeles-i Union Station plyaudvaron kialaktott sajtszobban 2021. prilis 25-n. A glt a koronavrus-jrvny miatt a hagyomnyokkal szaktva kt Los Angeles-i helysznen, a Dolby Sznhzban s a Union Station plyaudvaron rendeztk meg az Oscar-jelltek rszvtelvel, kznsg nlkl. MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 57 éves Oscar-díjas Brad Pitt az Esquire magazinnak nyilatkozott, méghozzá tőle szokatlanul nem filmmel, hanem a divathoz való hozzáállásával kapcsolatban – írja a JustJared.

„Ha olybá tűnik, hogy van némi stílusom, az nem az!” – kezdte önkritikusan a színész. „Szeretem, ha egyforma minden ruhám színe, ami épp rajtam van, de úgy, hogy ez ne legyen uniformisjellegű. Szeretem a kényelmes dolgokat. Szeretek órát hordani, de csak akkor láthatod, hogy valami drága darab, ha egész közel jössz hozzám, tehát fontos, hogy ne legyen hivalkodó” – folytatta Brad.

„Az, hogy öregedtem, hatással volt rám az öltözködésemben. A kényelem lett az első számú szempont. Na, jó, bár az egyszerűségre törekszem, de van egy dolog, amit imádok, ha részletgazdag: a varrás” – ment bele egészen különleges részletekbe a Blöff, a Hetedik és a Ha eljön Joe Black főszereplője.

„Nekem már fárasztó lekövetni a trendeket, és ha tehetem, nem is szívesen szerepelek óriásplakáton hirdetve bármi terméket” – jelentette ki Brad Pitt, aki valószínűleg nem tudja, hogy egy méregdrága óramárka óriásplakátján pózol Charlize Theronnal és Adam Driverrel Budapesten az M1 bevezető szakaszán egy tűzfalon.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Brad Pitt a 93. alkalommal megrendezett Oscar-gála egyik díjátadóján 2021. április 25-én. Fotó: MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.