Kórházba került II. Erzsébet

A 95 éves királynő Észak-Írországba készült hivatalos útra, de le kellett mondania.

Forrás: Ripost.hu2021. 10. 22. 8:47
II. ERZSBET
Edinburgh, 2021. oktber 2. II. Erzsbet brit uralkod a skt parlament j lsszaknak megnyitjn Edinburghben 2021. oktber 2-n. A mjusi skciai parlamenti vlasztsokon a fggetlensgre trekv kormnyz Skt Nemzeti Prt (SNP) s a fggetlensget prtol erk tbbsghez jutottak a parlamentben s elkteleztk magukat az jabb fggetlensgi npszavazs megtartsa mellett. A skt kormny 2023 vge eltt mindenkppen szeretn megrendezni a referendumot. MTI/AP/PA/Pool/Jane Barlow Fotó: Jane Barlow
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

II. Erzsébet annyira kimerült, hogy kórházi kezelésre szorult – írja a Daily Mail.

Bár a hivatalos állásfoglalás szerint a 95 éves uralkodónő jól van, pánikra semmi ok, mégis szükség volt néhány vizsgálatra, ezért az éjszakát a londoni King Edward VII’s kórházban töltötte – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Egészsége érdekében lemondta Észak-Írországba tervezett hivatalos útját is, de szerencsére csak a szerda estét kellett megfigyelés alatt töltenie, már kiengedték a kórházból, visszatérhetett a windsori kastélyba, jelenleg otthon próbál egy kicsit megerősödni.

Az biztos, hogy II. Erzsébet nehéz időszakon ment keresztül, nemcsak Meghan és Harry viselkedése miatt, hanem mert elvesztette legfőbb támaszát, Fülöp herceget, kedvenc fiát pedig pedofíliával vádolják.

Borítókép: II. Erzsébet brit uralkodó a skót parlament új ülésszakának megnyitóján Edinburghben 2021. október 2-án. Fotó: MTI/AP/PA/Pool/Jane Barlow

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.