Nemes ügy felkarolásáért kapott díjat az M2 Petőfi TV stábja

Az M2 Petőfi TV műsoraiban nemcsak a kultúrát, a technológiai innovációkat és az egészséges életmódot, hanem a társadalmi felelősségvállalást is a fókuszba helyezi. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége a csatorna utóbbi törekvését médiadíjjal ismerte el – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 16. 12:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén a Szervátültetettek Szolgálatáért Médiadíjat az M2 Petőfi TV stábja kapta a Millió lépés az életért programról készített összeállításáért. Az elismerést orvosok, önkéntesek és a szervátültetettek közösségéért dolgozóknak ítéli oda a Magyar Szervátültetettek Szövetsége, kiemelkedő munkásságuk vagy alkotásuk alapján. 

Tavaly a szövetség médiadíjat is alapított, amelyet 2021-ben az M2 Petőfi TV alkotói csapata kapott meg.

Az M2 Petőfi TV anyagaiban benne van mindaz a frissesség, szeretet, ötletesség, amit csak egy fiatal,  jó kis csapat tud láttatni.Az egész ötlet a forgatásról tőlük származott, nem mi kértük. Már az első alkalommal, amikor az A38-on beszélhettem a programunkról, ugyanezt az odafigyelést éreztem" – fogalmazott Grózli Csaba, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége stratégiai és orvos igazgatója, aki hozzátette, az M2 Petőfi TV mindig kiemelt figyelemmel kísérte munkájukat, korábban a szervátültetettek világjátékán elért eredményeikről is beszámolt.

A díjat október 2-án, a tapolcai Hotel Pelionban vette át Tripolszky Anna, az M2 Petőfi TV szerkesztő-riportere, aki csapatával – Hernandez Vivien, Kupec Zsolt és Pataky Szabolcs riporterek; Pandák Miklós operatőr; Székely Attila vágó közreműködésével – még nyár végén forgatta le modern megközelítésű, de mégis informatív anyagát a szervátültetésen átesettek sportlehetőségeiről, amelyet az Én Vagyok Itt! című műsorban mutattak be.

– Kevesen tudják, hogy Magyarországon éves szinten mintegy kétezer szervátültetés történik, ezért a Magyar Szervátültetettek Szövetsége egy kihívást indított, amire mi is felhívtuk a nézőink figyelmét, hogy az egészséges és szervátültetett emberek együtt mozduljanak meg egy jó ügyért. Nagy öröm számunkra, hogy közösen egy ilyen fontos és nemes célért tehettünk és külön boldogság, hogy nekünk ítéltétek meg az idei médiadíjat – fogalmazott Tripolszky Anna a díjátadó után.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Magyar Szervátültetettek Szövetsége

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.