Öt sztár együtt fog fellépni a Super Bowl félidejében

Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre és Mary J. Blige együtt lép fel a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében februárban - jelentette be a liga csütörtökön.

Forrás: MTI2021. 10. 01. 13:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Los Angeles elővárosában, Ingelwoodban február 13-án kerül sor az amerikaiak számára afféle népünnepélynek számító döntőre. Dr. Dre, Kendrick Lamar és Snoop Dogg a régióból származik.

"A lehetőség, hogy felléphetek a Super Bowl félidejében és ezt éppen a szűkebb hazámban tehetem meg, karrierem egyik legizgalmasabb élménye" - mondta Dr. Dre.

Az öt sztár, akik először lépnek együtt színpadra, összesen 43 Grammy-díj tulajdonosai és 19 olyan album alkotói, amelyek a Billboard-slágerlisták első helyére kerültek.

A showt Jay-Z cége, a Roc Nation állítja össze. A rapper közleménye szerint az, hogy a rapperek és az R&B énekes együtt lép fel, "történelmi jelentőségű".

A Super Bowl a legnagyobb amerikai sportesemény és az egyik legnézettebb televíziós műsor az Egyesült Államokban, évente mintegy százmillióan követik figyelemmel. Idén a kanadai The Weeknd lépett fel Tampában, a korábbi Super Bowlokon olyan zenészek mutattak be 12 perces showt, mint Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry, Madonna, Prince és a Rolling Stones.

Borítókép: Eminem (Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.