A kórházban fekvő Kóbor Jánosnak üzent a Scorpions énekese

Az Omega és a Scorpions barátsága egészen az 1970-es évek elejére nyúlik vissza.

Forrás: origo.hu2021. 11. 22. 12:56
Meine, Klaus
Oeiras, 2018. július 12. Klaus Meine, a Scorpions német rockzenekar énekese az együttes fellépésén a portugáliai Oeiras város Mário Wilson Stadionjában 2018. július 11-én. (MTI/EPA/Manuel De Almeida) Fotó: MANUEL DE ALMEIDA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klaus Meine, a német sztárbanda frontembere a Borson keresztül kívánt mielőbbi gyógyulást a közel két hete kórházban fekvő Kóbor Jánosnak, és arra kérte őket, hogy juttassák el üzenetét az Omega énekesének. Hallott róla, hogy koronavírussal kórházban van, gyors felépülést kívánt neki videóüzenetben – írja az Origó.

A legjobbakat, barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!

– üzente zenésztársának Klaus Meine, így biztosítva együttérzéséről és szeretetéről Kóbor Jánost, aki a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán fekszik.

Borítókép: Klaus Meine (Fotó: MTI/EPA/Manuel De Almeida)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.