A nagykoncert után kilép a zenekarból az Omega gitárosa

Benkő László sírját többször meglátogatta Molnár György Elefánt, akit szintén nagyon megvisel ez az időszak: két omegás zenésztársa, barátja meghalt, Kóbor János pedig súlyos állapotban van kórházban – írta a Tények.hu alapján az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 19. 13:28
MOLNÁR György
Budapest, 2019. november 8. Molnr Gyrgy gitros az Omega egyttes koncertjn a Papp Lszl Budapest Sportarnban 2019. november 8-n. MTI/Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt hittem, egy nagyon kemény fickó vagyok, de nem vagyok az, mert ugyancsak elszorult a torkom, amikor megálltam Benkő Laci fejfájánál. meg akartam érinteni, és aztán nem mertem. Hogy tovább, hogy lesz, azt nehéz megfogalmazni” – nyilakozta. 

Molnár György, azaz Elefánt a jövő évi 60. jubileumi koncertjükön fejezi be, kilép az együttesből, mert úgy érzi, csonka lett a csapat.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Molnár György gitáros az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án. (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.