időjárás 1°C Vilma 2021. December 5.
logo

Aggódnak a rajongók az Omega együttes frontemberéért

Forrás: Ripost.hu
2021.11.17. 11:00
Aggódnak a rajongók az Omega együttes frontemberéért

Terjed a hír, hogy Kóbor Jánost intenzív osztályon ápolják, de ezt megcáfolni és megerősíteni sem szerette volna a Borsnak a zenekar menedzsere, Trunkos András.

Már egy hete, hogy kórházba került Kóbor János, azonban gyanúsan semmi hír nem szivárog ki az állapotáról. Felesége, Zsóka elérhetetlen, a zenekar tagjai nem nyilatkoznak, és a zenekar menedzsere is csak szűkszavúan beszélt a Borsnak – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit, annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel

– hangsúlyozta a Borsnak Trunkos András, aki hozzátette, hogy persze, hogy érti, nagyon aggódik mindenki, de nem szeretnék, ha mindenféle fals pletyka kapna szárnyra róla.

A sajtó máris tele van különböző alaptalan találgatással, de a család állítja, senki sem nyilatkozott eddig senkinek. A menedzser és Kóbor felesége aggódnak, hogy még visszaüthet a sok szóbeszéd.

Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe

– nyilatkozta a Ripostnak megszólaló egyik barát.

Az Omega hivatalos oldalán kirakott poszt alatt már több, mint kétezer hozzászólás van.

Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen

– írták a frontember képe alá a zenekar tagjai még november 13-án.

Az énekest, úgy tudni, az egyik kórház intenzív osztályán ápolják. Egyébként csak találgatások vannak, de az látványos, hogy a rajongók nagyon szeretnének minél többet tudni a zenész állapotáról, egyúttal nem hiszik, hogy bármi végzetes lehetne a végkifejlet. Zömmel optimistán állnak a dologhoz. Egy rajongó például az Omega korábbi Égi jel című dalát hozta fel.

,,Égi jel” – van egy ilyen csodálatos dalotok! Ne félj, csak higgy, mert meggyógyulsz. Veled vagyunk! – üzent egy mielőbbi jobbulást kívánó hozzászóló.

Volt olyan, akit teljesen sokkolt a hír, mégis reméli a legjobbakat.

"Atyaég!!! Nem, nem..., szépen meggyógyul, ez következhet csak! Jobbulást!!!" – állt a hozzászólás a poszt alatt. Mások is gyógyulást és sok erőt kívánnak, azonban vannak olyanok is, akik kérdőre vonják Kóbort, hogy miért nem oltatta be magát.

„Mivel lett beoltva????” – kérdezte egyikük, akinek gyakorlatilag nekiesett egyből a többi rajongó, akik azt mondják, nem érdemes az oltás/nem oltás kérdésével foglalkozni, mert méltatlan lenne, különösen azután, hogy nem is biztos, hogy Covid-fertőzéssel vitték kórházba.

Turnéra készültek

Szinte napra pontosan majdnem egy éve, hogy az legendás Omega zenekarnak több alapító tagja is elhunyt egymás után. Három nappal Benkő László halála után ugyanis, Mihály Tamás, volt basszusgitáros is örökre eltávozott. A zenekar természetesen tovább menetelt, kiadtak egy lemezt, és turnéra is készültek. Az alapítók közül már sokan nincsenek köztünk, de ők nem adták fel, és a rajongók is így akarták. Tele vannak még tervekkel – olvasható a cikkben.

Borítókép: Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án. (Fotó: MTI/Mohai Balázs)