Friss hírek érkeztek Kóbor János állapotáról

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest már több mint két hete ápolják kórházban – így van most.

Forrás: Ripost.hu2021. 11. 30. 11:04
PRESSER Gbor; KBOR Jnos
Budapest, 2020. december 2. Kbor Jnos, Kossuth- s Liszt Ferenc-djas nekes (j) s Presser Gbor, Kossuth- s Erkel Ferenc-djas eladmvsz, zeneszerz, zongorista s nekes Benk Lszl bcsztatsn a Farkasrti temetben 2020. december 2-n. Benk Lszl, a Kossuth- s Liszt-djas Omega egyttes egyik alaptja, billentyse, zeneszerzje november 18-n, 77 ves korban hunyt el. MTI/Kovcs Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Omega frontemberének állapota változatlan, de a rajongók és a zenekar tagjai imádkoznak, hogy Kóbor János felépüljön – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Nincs változás Mecky állapotában

– adott helyzetjelentést a Blikknek a zenekar menedzsere, Trunkos András.

A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap bejár a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Mindennap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik

– magyarázta bizakodva a menedzser.

Zsóka és Mecky 16 éve alkotnak egy párt, közös gyermekük, Léna pedig 13 éve született. A pár tökéletes harmóniában él, rajongásig szeretik egymást, így teljesen érthető, hogy Zsóka most úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj. Szívszaggató érzés lehet, hogy most nem tehet többet annál, mint hogy ott ül a kórházi ágy mellett, s fogja imádott férje kezét, beszél hozzá, s kérleli, ne hagyja el őket.

Borítókép: Kóbor János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.