időjárás -6°C Ágnes 2022. January 21.
logo

Nagyon meglepődött a rajongó, amikor meglátta Dwayne Johnson ajándékát

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.26. 14:15 2021.11.26. 14:29
Nagyon meglepődött a rajongó, amikor meglátta Dwayne Johnson ajándékát

Jobb karácsonyi ajándékról álmodni sem mert a Szikla rajongója, aki most visszakapott valamit abból, amit a közösségéért tett az elmúlt években – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Dwayne Johnson imád jótékonykodni a rajongóival, ráadásul rendszeresen milliós autókat ajándékoz, így tett legutóbb is, most azonban, ha lehet így fogalmazni, még egy lapáttal rátett a meglepetésre.

Valami nagyon extrát szerettem volna tenni, olyasmit az egyik rajongómért, amit sosem felejt el. Az volt az első gondolatom, hogy nekiadom azt a Porsche Taycant, ami szerepelt a Red Notice-ban, de a szalon nemet mondott. Én viszont igent mondok, és nekiadom a saját terepjáróm, az én kicsikém!

Az ajándékozásról egyébként felkerült egy videó is a sztár Instagram-oldalára. Oscar értetlenül áll a fekete autó mellett, melynek műszerfalán egy neki címzett boríték található – írja a Híradó.hu.

Pár pillanattal később a férfi sírva rogyik össze, hisz alig tudja felfogni, hogy bálványa tényleg nekiajándékozta a saját kocsiját.

Most már csak azt kell kitalálnom, én hogy jutok haza, mert nincs autóm

– mondja végül viccesen Dwayne.

A színész pár évvel ezelőtt édesapját lepte meg egy Cadillac-kel sikeres csípőműtétje alkalmából, majd dublőrének és egyben unokatestvérének vásárolt személyre szabott autót, hálája jeléül.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Dwayne Johnson amerikai színész a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című filmje bemutatóján Los Angelesben 2021. november 3-án (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)