Nagyon meglepődött a rajongó, amikor meglátta Dwayne Johnson ajándékát

Jobb karácsonyi ajándékról álmodni sem mert a Szikla rajongója, aki most visszakapott valamit abból, amit a közösségéért tett az elmúlt években – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 26. 14:15
JOHNSON, Dwayne
Los Angeles, 2021. november 4. Dwayne Johnson amerikai sznsz a Klnsen veszlyes bnzk (Red Notice) cm filmje bemutatjn Los Angelesben 2021. november 3-n. Az akci-vgjtkot november 5-tl vettik az amerikai mozik. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss Fotó: Jordan Strauss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dwayne Johnson imád jótékonykodni a rajongóival, ráadásul rendszeresen milliós autókat ajándékoz, így tett legutóbb is, most azonban, ha lehet így fogalmazni, még egy lapáttal rátett a meglepetésre.

Valami nagyon extrát szerettem volna tenni, olyasmit az egyik rajongómért, amit sosem felejt el. Az volt az első gondolatom, hogy nekiadom azt a Porsche Taycant, ami szerepelt a Red Notice-ban, de a szalon nemet mondott. Én viszont igent mondok, és nekiadom a saját terepjáróm, az én kicsikém!

Az ajándékozásról egyébként felkerült egy videó is a sztár Instagram-oldalára. Oscar értetlenül áll a fekete autó mellett, melynek műszerfalán egy neki címzett boríték található – írja a Híradó.hu.

Pár pillanattal később a férfi sírva rogyik össze, hisz alig tudja felfogni, hogy bálványa tényleg nekiajándékozta a saját kocsiját.

Most már csak azt kell kitalálnom, én hogy jutok haza, mert nincs autóm

– mondja végül viccesen Dwayne.

A színész pár évvel ezelőtt édesapját lepte meg egy Cadillac-kel sikeres csípőműtétje alkalmából, majd dublőrének és egyben unokatestvérének vásárolt személyre szabott autót, hálája jeléül.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Dwayne Johnson amerikai színész a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című filmje bemutatóján Los Angelesben 2021. november 3-án (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.