időjárás 1°C Natália 2021. December 9.
logo

Váratlan szereplő dobta fel Elon Musk online prezentációját + videó

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.25. 12:04 2021.11.25. 15:07
Váratlan szereplő dobta fel Elon Musk online prezentációját + videó

Nagyot nőtt a világ legérdekesebb nevét viselő kisfiú – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A BBC riportere, és sokan mások után, Elon Musk is megtapasztalta, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a home office-t és az apaságot.

Imádják a rajongók a minap közzétett videót arról az üzleti prezentációról, melyet a milliárdos tartott a Nemzeti Mérnöki és Orvostudományi Akadémiának az első, teljesen újrafelhasználható űrhajóiról – írja a Just Jared.

A bejátszó ismertető alatt ugyanis Elon végig a 18 hónapos X AE A-XII-vel az ölében várta, hogy szót kapjon, míg a kisfiú integetve köszönt a kamera túloldalán ülőknek. 

Pár perc után az látszik, hogy valaki benyit Musk irodájába és elviszi magával a lurkót, aki nem örül annak, hogy kimarad a további történésekből.

Még szeptemberben érkezett a hír, hogy Elon és gyermekének anyja, az énekesnő Grimes szakítottak egymással, az azonban még meglepőbb, hogy a szétköltözést egyáltalán nem erőltették, így ugyanis sokkal egyszerűbb ellátniuk szülői feladataikat.

Az anyaságról Grimes maga a Met-gálán nyilatkozott, akkor vallotta be, hogy fia nem anyának, hanem keresztnevén, Claire-nek szólítja.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: Flickr)