Váratlan szereplő dobta fel Elon Musk online prezentációját + videó

Nagyot nőtt a világ legérdekesebb nevét viselő kisfiú – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 25. 12:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC riportere, és sokan mások után, Elon Musk is megtapasztalta, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a home office-t és az apaságot.

Imádják a rajongók a minap közzétett videót arról az üzleti prezentációról, melyet a milliárdos tartott a Nemzeti Mérnöki és Orvostudományi Akadémiának az első, teljesen újrafelhasználható űrhajóiról – írja a Just Jared.

A bejátszó ismertető alatt ugyanis Elon végig a 18 hónapos X AE A-XII-vel az ölében várta, hogy szót kapjon, míg a kisfiú integetve köszönt a kamera túloldalán ülőknek. 

Pár perc után az látszik, hogy valaki benyit Musk irodájába és elviszi magával a lurkót, aki nem örül annak, hogy kimarad a további történésekből.

Még szeptemberben érkezett a hír, hogy Elon és gyermekének anyja, az énekesnő Grimes szakítottak egymással, az azonban még meglepőbb, hogy a szétköltözést egyáltalán nem erőltették, így ugyanis sokkal egyszerűbb ellátniuk szülői feladataikat.

Az anyaságról Grimes maga a Met-gálán nyilatkozott, akkor vallotta be, hogy fia nem anyának, hanem keresztnevén, Claire-nek szólítja.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.