75 évesen megnősül az ország nagy kedvence

Dévényi Tibor tizenhárom éve él boldog kapcsolatban a kedvesével, Beával.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 29. 11:05
Dévényi Tibor
Debrecen, 2019. július 19. Dévényi Tibor lemezlovas koncertje a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

75 évesen esküvőre készül Dévényi Tibor. Az ország nagy kedvence tizenhárom éve él boldogságban kedvesével, Beával, aki jóban-rosszban mellette volt. Éppen ezért – valamint a pandémia időszaka miatt – a műsorvezető rájött, hogy még jobban kell értékelnie azokat, akik mellette állnak. A nagy kérdés egyébként egészen meglepő módon hangzott el – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Jövőre 75 éves leszek, ilyenkor az ember már nem tervezget előre, én magam is kipipáltam már mindent a bakancslistámon. De be kell vallanom, ebben a zavaros világban jó, ha van az ember mellett valaki, mint mellettem Bea. Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy azt kell elvenni feleségül, aki az utolsó pohár vizet hozza oda nekem. Ezt elmeséltem Beácskámnak, erre rögtön csillogó szemmel megkérdezte, Tibikém, nem vagy szomjas? Szóval igen, el szeretném venni feleségül Beát, de az én koromban senki ne számítson nagy lakodalomra

– mondta el a Blikknek Dévényi Tibor.

A tervek szerint a pár egészen szűk körben keresi majd fel az anyakönyvvezetőt. Dévényi elárulta, emellett van még egy nagy álma: szeretné, ha látná megállapodni a fiait, és az ő esküvőjükön is részt vehetne.

Szívesen csinálnék bulit a fiam esküvőjén, de még jobban vágyom arra, hogy nagypapa legyek

– fogalmazott a lemezlovas.

Borítókép: Dévényi Tibor a debreceni Campus Fesztiválon (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.