Korda György elárulta, mit fogad meg minden év elején!

Korda György minden évben tesz újévi fogadalmat, míg Balázs Klári nem híve az efféle szokásoknak. Az énekes mindig ugyanazt próbálja betartani.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 28. 18:46
KORDA György
Budapest, 2019. június 19. A Budapest díszpolgári címmel elismert Korda György elõadómûvész az Újvárosháza dísztermében 2019. június 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, mit fogad meg évről-évre szilveszterkor Korda György! Az énekes felesége, Balázs Klári nem szokott fogadalmakat tenni Gyuri bácsi azonban igen, ráadásul mindig ugyanazt – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Amióta az eszemet tudom, megfogadom, hogy a következő évben lefogyok öt-hat kilót, aztán már annak is örülök, ha meg tudom tartani a súlyom! De ki tudja, ezúttal nyárra akár még össze is jöhet a kockahas. De visszatérve Klárikára, én lennék a legboldogabb, ha végre megfogadná azt, hogy visszavesz a házimunkából. Mindent ő maga csinál, sokszor túlhajtja magát, amiért kissé haragszom is rá!

– mondta el a Best magazinnak Korda György.

Borítókép: Korda György előadóművész (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.