Tóth Gabi szárnyal a boldogságtól

Az énekesnő elképesztően sok bántást kapott az elmúlt időszakban, azonban most olyasvalami történt vele, ami mindenért kárpótolja.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 28. 16:04
TÓTH Gabi
Budapest, 2021. december 19. Tóth Gabi énekesnõ a közmédia 10. Jónak lenni jó! címû mûsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2021. december 19-én. A jubileumi jótékonysági kampány támogatói a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítõ Regõczi Alapítvány munkáját támogathatják. MTI/Cseke Csilla Fotó: Cseke Csilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas sikert aratott Tóth Gabi legújabb dala, a Szeretni jöttem, amiről a közösségi-oldalán számot be – derül ki a ripost.hu cikkéből.

A lelkem örül és tele van hálával. Nem is reméltem, hogy ennyien szeretni fogjátok az új dalomat a 'Szeretni jöttem'-et és a hozzá készült videoklipet. Miattatok éri meg kitartani, küzdeni hittel és elszántsággal, mert ha a dalaimon keresztül egyetlen lelket is sikerül megmenteni, segíteni, akkor már megérte! Sokak szívéhez utat talált az üzenetem, az, amit szerettem volna közvetíteni. Mai napig számtalan visszajelzés érkezik, némelyik egészen megható. Szeretnék néhányat megosztani veletek, név nélkül, mert tanulságosak és elgondolkodtatóak. Számomra ez volt az egyik legszebb karácsonyi ajándék

– fogalmazott a Facebookon közzétett bejegyzésében az énekesnő.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő a közmédia 10. Jónak lenni jó! című műsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2021. december 19-én. (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.