Colin Farrell alakítja a hírhedt főgonoszt az új Batman-sorozatban

A színész lesz Pingvin az HBO Max készülő Batman-sorozatában – számolt be róla elsőként a Variety.

Forrás: MTI2021. 12. 07. 10:40
Farrell, Colin;
Los Angeles, 2019. mrcius 12. Colin Farrell r sznsz a Dumb (Dumbo) cm filmjnek bemutatjn a Los Angeles-i El Capitan Sznhzban 2019. mrcius 11-n. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A filmsztár nemcsak színészként, hanem executive producerként is szerepel a stáblistán. Farrell a Robert Pattinson főszereplésével készült, és 2022 márciusában debütáló The Batman című produkcióban játszotta el először a gonosz karaktert.

Az HBO streamingszolgáltatása azonban külön sorozatot szentel annak a történetnek, hogy Pingvin hogyan vette át a gothami alvilág fölötti hatalmat.

A széria forgatókönyvét Lauren LeFranc írja. Farrell mellett Matt Reeves, az új Batman-film rendezője, és a film producere, Dylan Clark is executive producere lesz a sorozatnak.

Farrellt a közönség olyan sikeres filmszerepeiről ismerheti, mint az Erőszakik vagy A homár. A televízióban legutóbb az Északi vizeken című kosztümös kalandfilm-szériában volt látható, de korábban az HBO A törvény nevében című sorozatának második évadában is szerepelt. Mostanában Martin McDonagh új rendezésében a Banshees of Inisherin című drámát forgatta Brendan Gleesonnal, akivel az Erőszakikban játszott együtt.

Pingvin a Batman-történetek egyik fontos alvilági karaktere, korábban olyan színészek alakították, mint Burgess Meredith, Danny DeVito és Robin Lord Taylor.

Borítókép: Colin Farrell a Dumbo bemutatóján a Los Angeles-i El Capitan Színházban 2019. március 11-én. (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.