időjárás -5°C Ágnes 2022. January 21.
logo

Késsel támadtak Bradley Cooperre a metrón

Forrás: hirado.hu
2021.12.02. 09:50
Késsel támadtak Bradley Cooperre a metrón

Kevés olyan híresség mozog a nagyvilágban, aki tehetőssége ellenére, inkább a tömegközlekedési eszközöket veszi igénybe egyéb sofőrszolgálatok helyett. Ilyen ember Bradley Cooper is, akit szemfüles rajongók már többször elcsíptek a New York-i metrójáratokon – olvasható a hirado.hu-n.

Balszerencséjére azonban, még 2019-ben egy késsel fenyegetőző suhanc akarta kirabolni, miközben a színész kislányáért ment a belvárosban található orosz iskolába – mesélte Cooper Dax Shepard podcast műsorában – írja a PageSix.

Egy férfi tartott felém a metróból kifele menet. Azt gondoltam elsőnek, hogy biztos közös képet szeretne. Majd megállt előttem, és rájöttem hogy valami nem stimmel. Lenéztem és megláttam a kezében a kést

– mesélte Cooper.

A Másnaposok sztárja ösztönösen menekülőre fogta és meg sem állt a kijáratig. Ott előkapta a telefonját és lefényképezte az őt „üldöző” támadót. Ezután fordult a kocka és Bradley kezdte követni az addigra már korántsem olyan bátor férfit, de végül hagyta futni az illetőt.

Megmutattam két járőrnek a fotókat és figyelmeztettem őket, hogy legyenek résen, ha látják. Utána gyorsan visszaszaladtam a metróhoz, hogy időben odaérjek a lányom iskolájához

– mondta a színész.

Bradley 4 éves kislánya Lea De Seine az orosz modell Irina Shayktól született. A pár szerelme négy évig tartott, majd 2019-ben szakítottak.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Bradley Cooper (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)