Késsel támadtak Bradley Cooperre a metrón

Megpróbálták kirabolni, miközben kislányáért ment a belvárosban található orosz iskolába.

Forrás: hirado.hu2021. 12. 02. 9:50
COOPER, Bradley
Toronto, 2019. szeptember 10. Bradley Cooper sznsz, producer a Joker cm film bemutatjn a 44. Toronti Nemzetkzi Filmfesztivlon 2019. szeptember 9-n. A filmes seregszemle szeptember 15-ig tart. MTI/EPA/Warren Toda Fotó: Warren Toda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevés olyan híresség mozog a nagyvilágban, aki tehetőssége ellenére, inkább a tömegközlekedési eszközöket veszi igénybe egyéb sofőrszolgálatok helyett. Ilyen ember Bradley Cooper is, akit szemfüles rajongók már többször elcsíptek a New York-i metrójáratokon – olvasható a hirado.hu-n.

Balszerencséjére azonban, még 2019-ben egy késsel fenyegetőző suhanc akarta kirabolni, miközben a színész kislányáért ment a belvárosban található orosz iskolába – mesélte Cooper Dax Shepard podcast műsorában – írja a PageSix.

Egy férfi tartott felém a metróból kifele menet. Azt gondoltam elsőnek, hogy biztos közös képet szeretne. Majd megállt előttem, és rájöttem hogy valami nem stimmel. Lenéztem és megláttam a kezében a kést

– mesélte Cooper.

A Másnaposok sztárja ösztönösen menekülőre fogta és meg sem állt a kijáratig. Ott előkapta a telefonját és lefényképezte az őt „üldöző” támadót. Ezután fordult a kocka és Bradley kezdte követni az addigra már korántsem olyan bátor férfit, de végül hagyta futni az illetőt.

Megmutattam két járőrnek a fotókat és figyelmeztettem őket, hogy legyenek résen, ha látják. Utána gyorsan visszaszaladtam a metróhoz, hogy időben odaérjek a lányom iskolájához

– mondta a színész.

Bradley 4 éves kislánya Lea De Seine az orosz modell Irina Shayktól született. A pár szerelme négy évig tartott, majd 2019-ben szakítottak.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Bradley Cooper (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.