Laár András nem tartja meg a Karinthy-gyűrűt?

A Karinthy-gyűrű átvétele kapcsán adott interjút a híradó.hu-nak a kiváló humorista, és tett egy érdekes kijelentést.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 09. 16:22
LAÁR András
Budapest, 2021. december 8. Laár András humorista, költõ, zeneszerzõ, színész, a Lart pour lart Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított Karinthy-gyûrûvel az ujján az MTVA székházában 2021. december 8-án. A szórakoztató mûsorokban nyújtott kiemelkedõ elõadói tevékenységért járó elismerést 1975 óta a humor legméltóbb képviselõi kapják. Harmadik alkalommal díjazta a közmédia azon kiválóságokat, akik példaértékû munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért. MTI/Cseke Csilla Fotó: Cseke Csilla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Laár András Galla Miklósnak adná megőrzésre vagy használatra a szerdán megkapott Karinthy-gyűrűt – derül ki a hirado.hu-nak adott exkluzív interjúból a ripost.hu cikke szerint. Az mondta, mivel nem ragaszkodik a gyűrű konkrét fizikai valójához, lehet, hogy Galla Miklósnál fogja tartani. Legalábbis felajánlja neki, hogy ha akarja, legyen nála és hordja ő.

A közmédia a megkeresésére azt közölte, hogy Laár Andrást kiváló humoristának tartja, aki méltó a Karinthy-gyűrűre, de annak átvétele után szabadon rendelkezhet vele, azt ott tárolja, ahol és akinél azt jónak gondolja.

Én Karinthytől kaptam a humorbeavatást

– fogalmazott a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapítója a híradó.hu-nak adott exkluzív interjújában.

Beteljesedésként éli meg a gyűrű átvételét, mivel – mint mondta – Karinthy szelleme fémjelezte humorát.

Borítókép: Laár András humorista, költő, zeneszerző, színész, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított Karinthy-gyűrűvel az ujján. (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.