Bejelentette válását a hawaii származású világhírű színész

Jason Momoa elválik a feleségétől, Lisa Bonettől. Közösségi oldalán árulta el a részleteket a híresség.

Forrás: Ripost2022. 01. 13. 13:07
jason momoa and Lisa Bonet Fotó: jd ep Forrás: flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollywood egyik legromantikusabb szerelmi története véget ért – írta meg online felületén a Ripost.

Jason Momoa és Lisa Bonet közös nyilatkozatot tett közzé Instagram-oldalukon, amiben bejelentették, hogy véget vetnek házasságuknak.

„Mindannyian éreztük az átalakuló idők szorítását és változásait. Egy forradalom bontakozik ki, és a mi családunk sem kivétel. Érezzük és növekszünk a bekövetkező földrengésszerű változásokból

– állt a közleményben.

„A köztünk lévő szerelem folytatódik, fejlődik, ahogyan azt tudni és élni szeretne. Felszabadítjuk egymást, hogy azok legyünk, akiknek tanulunk lenni”

– folytatódnak a mindenkit megdöbbentő sorok.

A pár állítólag 2005-ben találkozott egy jazzklubban, jóval azelőtt, hogy Momoa híres lett volna. De Momoa nyilvánvalóan már jóval korábban szemet vetett Bonet-re, aki Denise Huxtable szerepében vált híressé az 1980-as évek sikeres sorozatában, a The Cosby Show-ban.

A hawaii modell és színész végül 2017-ben vette el a szerelmét, aki két gyermeket szült neki: Lola Iolanit (2007) és Nakoa-Wolfot (2008).

Borítókép: Jason Momoa és Lisa Bonet. (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.