Döntöttek Jennifer Aniston sorozatának sorsáról

Az Apple TV+ bejelentette, hogy továbbra is számít az Emmy-dííjas The Morning Show-ra – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2022. 01. 11. 11:24
Aniston, Jennifer
Toronto, 2014. szeptember 10. Jennifer Aniston amerikai színésznõ a Cake címû filmjének bemutatása alkalmából tarott sajtóértekezleten, a 39. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2014. szeptember 9-én. (MTI/EPA/Warren Toda) Fotó: WARREN TODA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két évad ment le eddig Jennifer Aniston és Reese Witherspoon sorozatához, de ma bejelentették, hogy készül a harmadik is. A sztárok – úgy tűnik – maradnak, viszont a sok mindent meghatározó showrunner ezúttal Charlotte Stoudt lesz, aki korábban olyan szériákon dolgozott, mint a Kártyavár vagy a Fosse/Verdon.

Kerry Ehrin, aki a The Morning Show mellett volt főnök az első két évadban, már korábban hosszabb szerződést kötött, az Apple TV+ számára fejleszt új sorozatokat, az előző mellett pedig tanácsadó szerepben tűnik fel. 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Jennifer Aniston (MTI/EPA/Warren Toda)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.