Egy svéd fotómodell miatt válik David Coulthard

Kilenc év házaság után elválik feleségétől David Coulthard. A 13-szoros Forma–1-es futamgyőztes, 2001-ben világbajnoki második helyezett volt autóversenyzőt ezen a héten kéz a kézben sétálni látták Londonban egy svéd modellel, a 27 éves Sigrid Silversanddal – számolt be a Daily Mail online kiadása.

Forrás: Hirado.hu2022. 01. 30. 13:23
Coulthard, David; Minier, Karen
Monaco, 2017. február 14. David Coulthard volt skót Forma-1-es autóversenyzõ és felesége, Karen Minier érkezik a Laureus Sport Világdíjak átadási ünnepségére Monacóban 2017. február 14-én. (MTI/EPA/Sebastien Nogier) Fotó: Sebastien Nogier
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az aktív versenyzéstől 2008 végén visszavonult, most ötvenéves skót pilóta szakított feleségével, Karen Minier-vel – írta egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Daily Mail. A lap szerint Coulthard már egy éve nem hordta a jegygyűrűjét, ami arra utal, hogy kihűlt a házassága.

A Daily Mail ezen a héten készült fotókat is közzétett, amelyeken Coulthard egy svéd fotómodellel kéz a kézben sétál Londonban.

A modell Sigrid Silversand, aki 23 évvel fiatalabb a jelenleg televíziós kommentátorként, illetve a Red Bull utazó nagyköveteként dolgozó Coulthardnál.

Az angol anyanyelvű országokban csak D. C.-nek becézett egykori F1-es pilóta korábban úgy nyilatkozott a The Guardiannak, hogy nem az esküvője napja volt élete legjobb napja, és hogy csak a gyerekük miatt döntöttek úgy Karennel, hogy összeházasodnak.

Coulthard 2005-ben egy F1-es futamhétvégén készült interjú során melegedett össze a belga riporterrel, Karen Minier-vel, aki akkoriban a francia TF1 tévécsatornának dolgozott. 

A skót versenyző, aki korábban 13 F1-es nagydíjat nyert a Williams és a McLaren csapatok színeiben, utolsó éveit pedig a Red Bull pilótájaként töltötte, 2013-ban vette feleségül a nála két évvel fiatalabb riporternőt Monacóban. 2008-ban fiuk született, akit Daytonnak neveztek el.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: David Coulthard volt skót Forma–1-es autóversenyző és felesége, Karen Minier érkezik a Laureus Sport Világdíjak átadási ünnepségére Monacóban 2017. február 14-én (MTI/EPA/Sebastien Nogier)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.