időjárás 22°C Ivó, Milán 2022. május 19.
logo

Orbán Viktor: A győzelem feltétele, hogy a legjobbak legyünk

Michael Jackson borzalmas balesete az egész életére rányomta bélyegét

Forrás: Borsonline.hu
2022.01.28. 10:06 2022.01.28. 16:01
Michael Jackson borzalmas balesete az egész életére rányomta bélyegét

Szörnyű balesetet szenvedett Michael Jackson, sokáig hallgattak róla – írja online felületén a Bors.

Még 1984-ben a popikon reklámfilmet forgatott, amikor az egyik jelenetnél pirotechnikai eszközöket is bevetettek, ám a hatodik felvételnél hamarabb és erősebben robbant fel a tűzijáték. 

Éppen Michael Jacksonra, aki azonnal lángra lobbant.

Az akkor 25 éves énekesnek először fel se tűnt, hogy ég a haja és a ruhája, akkor jött rá, hogy gond van, amikor a biztonsági emberek rávetették magukat, hogy eloltsák a lángokat. Azonnal mentőt hívtak, ugyanis a sztár súlyos égési sérüléseket szenvedett a fején, az arcán és a kezein is – idézi fel az eseményeket a Bors.

A kórházat saját felelősségére hagyta el, nem akart sokáig ott maradni, bár az orvosok kérlelték, maradjon még megfigyelésen.

Michael égési sérülései soha nem gyógyultak be teljesen, így élete hátralévő részében rejtegette a hegeket a fején és a fejbőrén. A haja sem nőtt ki ott újra, ahol leégett, ezért kezdett el hosszú fekete parókát hordani.

Halála után a boncolás is bebizonyította, hogy kopasz foltok voltak a fején.

Csont és bőr volt, a haja kihullott, és csak pirulákat evett, amikor meghalt. Injekciónyomok voltak az egész testén, és az évekig tartó plasztikai műtétek okozta eltorzulások azt mutatják, hogy néhány éve terminális hanyatlásban volt

– áll a jelentésben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Michael Jackson (Fotó: Flickr)