Michael Jackson borzalmas balesete az egész életére rányomta bélyegét

Szörnyű balesetet szenvedett Michael Jackson, sokáig hallgattak róla – írja online felületén a Bors.

Forrás: Borsonline.hu2022. 01. 28. 10:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még 1984-ben a popikon reklámfilmet forgatott, amikor az egyik jelenetnél pirotechnikai eszközöket is bevetettek, ám a hatodik felvételnél hamarabb és erősebben robbant fel a tűzijáték. 

Éppen Michael Jacksonra, aki azonnal lángra lobbant.

Az akkor 25 éves énekesnek először fel se tűnt, hogy ég a haja és a ruhája, akkor jött rá, hogy gond van, amikor a biztonsági emberek rávetették magukat, hogy eloltsák a lángokat. Azonnal mentőt hívtak, ugyanis a sztár súlyos égési sérüléseket szenvedett a fején, az arcán és a kezein is – idézi fel az eseményeket a Bors.

A kórházat saját felelősségére hagyta el, nem akart sokáig ott maradni, bár az orvosok kérlelték, maradjon még megfigyelésen.

Michael égési sérülései soha nem gyógyultak be teljesen, így élete hátralévő részében rejtegette a hegeket a fején és a fejbőrén. A haja sem nőtt ki ott újra, ahol leégett, ezért kezdett el hosszú fekete parókát hordani.

Halála után a boncolás is bebizonyította, hogy kopasz foltok voltak a fején.

Csont és bőr volt, a haja kihullott, és csak pirulákat evett, amikor meghalt. Injekciónyomok voltak az egész testén, és az évekig tartó plasztikai műtétek okozta eltorzulások azt mutatják, hogy néhány éve terminális hanyatlásban volt

– áll a jelentésben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Michael Jackson (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.