Szívfacsaró vallomás: gyászol Kapás Boglárka

Kapás Boglárka úszónő élete legnehezebb évén van túl. Most beszélt először a családi tragédiáról: februárban meghalt a húga – írja a Ripost.hu.

Forrás: Ripost.hu2022. 01. 01. 11:42
KAPÁS Boglárka
Tokió, 2021. július 27. Kapás Boglárka a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián tartott edzésen a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 27-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az úszónő évértékelő posztjában először arról írt, hogy pályafutása során nagyon sokszor tették már fel neki azt a kérdést, hogy miért legyen valaki úszó, élsportoló – olvasható a cikkben.

Mindig elmondtam a szokásos választ, hogy azért, mert egészséges életmódot fog folytatni, mert megtanulja beosztani az idejét, meg persze azért, mert a versenyeken megtanulja kezelni azt is, ha nyer, illetve ha veszít. Továbbra is azt tartom, ezek nagy erények

– írta magyarázatként Kapás.

Azzal folytatta, hogy idén megtanult még egy fontos dolgot magáról, mégpedig azt, hogy bármilyen akadályt is vet elé az élet, képes azt legyőzni.

Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom. Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az ő emlékéért és magamért. Mert 23 éve küzdök az álmomért, és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok. Azt kívánom mindenkinek az új évre, hogy soha ne adjátok fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsetek el hálát adni azért, amitek van. BÚÉK

– zárta posztját az olimpikon.

Borítókép: a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián tartott edzésen a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 27-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.