A 60 éves Zoltán Erika még mindig egy energiabomba

Megállás nélkül csörgött február 15-én Zoltán Erika telefonja, ami nem csoda, hiszen az énekesnő kedden ünnepelte a 60. születésnapját – írja a Ripost.hu.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 16. 15:58
ZOLTÁN, Erika
Eger, 2022. január 1. Zoltán Erika koncertje az egri Dobó téren az óév utolsó napján, 2021. december 31-én. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost munkatársainak mégis sikerült elcsípnük! Megtudták, hogy az örökifjú énekesnő február 19-én egy nagyszabású show-val ünnepel, de nem ez az egyetlen terve. Hamarosan egy nyolcállomásos, országos turnéra indul, hogy nagyszabású, kétórás koncertekkel szórakoztassa a közönséget. Felmerül a kérdés, honnan van még ennyi energiája? – olvasható a cikkben.

Még mindig egy energiabomba vagyok a színpadon! Sőt, szerencsére elmondhatom, hogy jobb fizikai állapotban vagyok, mint akár tíz-tizenöt évvel ezelőtt. Persze olyan is előfordult már, hogy nem voltam a topon, mégis színpadra kellett állnom. Ilyenkor nagyon különleges dolog történik! Mintha egy más dimenzióba kerülnék, minden testi gondom, lelki bajom megszűnik, teljesen átlényegülök. Nem kérdés, hogy nekem a színpad még mindig a drog, az a függőségem. Természetesen ehhez a varázslathoz szükség van egy csodás és értő közönségre, akivel együtt emeljük fel egymást

kezdte a Ripostnak a szülinapos, aki egy különleges ötlettel is előrukkolt.

Mivel pontosan tisztában van azzal, hogy a bakelitlemezek kiadása másodvirágzását éli, ő is megjelenít egy válogatásalbumot a legnagyobb slágereiből, amit február 16-tól lehet előrendelni fekete vagy fehér színben.

Zoltán Erika azt az emlékezetes jelenetet is felemlegette, amikor múlt vasárnap Emilio az ő bőrébe bújt a Sztárban Sztár második élő show-jában. Az énekesnő elárulta, hihetetlenül jól szórakozott a produkción!

Emiliót régóta ismerem, szeretem és tisztelem! Természetesen ő egy teljesen más karakter mint én, kezdve ott, hogy férfi, és attól még nem lesz nő, hogy felvesz egy magas sarkút. Nagyon durva karikatúra volt, de remekül szórakoztam rajta. Azt pedig kettős sikernek könyvelem el, hogy továbbjutott

nevetett a szülinapos énekesnő.

Borítókép: Zoltán Erika koncertje az egri Dobó téren az óév utolsó napján, 2021. december 31-én (Fotó: MTI/Komka Péter)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.