Harsányi Levente dühöng, mert meglopták

A híresség nem hitt a szemének: a közösségi oldalon saját fotóit látta egy ismeretlen profilban.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 12. 15:19
Harsányi Levente
Budapest, 2018. augusztus 29. Harsányi Levente mûsorvezetõ, énekes a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A Fociról-kicsit másképpen címû mûsorban a meghívott vendégek a labdarúgásról, a mérkõzésekrõl idézik fel élményeiket és emlékeznek a játék legszebb, legfelemelõbb pillanataira. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harsányi Levente első körben a követőihez fordult, amikor szembesült vele, hogy valaki létrehozott egy új Facebook profilt az ő képeivel. A rádióst nem is az bőszítette fel, hogy önmagát viszont látta a képek között, hanem, hogy gyermekei és gyermekei édesanyja is szerepel a fotókon – derül ki a ripost.hu cikkében.

A Sportrádió műsorvezetője a Blikknek mesélte el felháborodva, hogy már több levélváltáson is túl van a személyiségtolvajjal, aki ráadásul egy párkereső profilt és létrehozott az ő arcával.

Egy Richard Mark Koemean nevű férfi oldalán szerepelnek a képeim, sőt, a gyerekeim édesanyja és a gyermekeim fotói is. Nem tudom mi értelme van ennek, de mindent elkövetek, hogy az illető és az általa posztolt fotóim eltűnjenek, a közösségi oldalakról

– kezdte a lapnak Harsányi, aki az Instagramon is megtalálta az illetőt és persze a saját családi képeit is. 

A rádiós rá is írt a profilra, a válasz pedig alaposan meglepte. Kiderült, hogy az illető egy társkereső oldalon talált rá és mivel jóképűnek találta, letöltötte a fotóit. Levente azt mondja, feljelentést fontolgat az ügyben és arra kéri követőit, jelentsék a személyiségtolvaj oldalakat.

Borítókép: Harsányi Levente (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.