Daganatot találtak a magyar énekes feleségénél

Deák Bill Gyula feleségét nemrég mellrákkal diagnosztizálták.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 11. 13:00
Deák Bill Gyula
Debrecen, 2018. augusztus 16. Deák Bill Gyula bluesénekes ad koncertet a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon 2018. augusztus 15-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 73 éves rocker és felesége a koronavírus-járvány kezdetétől nagyon komolyan vette az elzárkózást. Deák Bill Gyula mindentől óvta a feleségét, és természetesen magára is vigyázott. A koncertek többségét lemondta, hogy véletlenül se vihesse haza a vírust, mivel a párja tüdőbeteg, ráadásul 2020-ban infarktusa volt. Most mégsem lehet nyugodt: bár a koronavírustól meg tudta óvni feleségét, a rák nem kímélte – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Az új év újabb csapást hozott, ugyanis a feleségemnek rosszindulatú daganat van a mellében. Még nem tudni semmit, csak nemrégiben derült ki. Reméljük, idejében elkaptuk a betegséget

– mondta keserűséggel a hangjában a zenész, akit rettenetesen összetört a hír. Marikával, aki a második felesége, gyerekkoruk óta ismerik egymást, és házasságuk óta elválaszthatatlanok, boldog harmóniában élnek együtt. A blueskirályt azért is borzasztóan megviselte a diagnózis, mert szeretett húgát, Rózsát méhtestrákban vesztette el 2020-ban.

 

Továbbra is óvatosak

Nem nagyon járunk el itthonról. Van egy kedves barátunk, aki bevásárol nekünk, illetve a fiam és a menyem is rendszeresen segítenek. Unalmas így élni, azt kell mondjam. Napi háromszor tornázom, hogy ne gémberedjek el, de hiányoznak a rajongók is

– árulta el a Blikknek Bill, aki feleségével próbál minél kevesebbet érintkezni a külvilággal.

Az elővigyázatosság miatt a rajongók mindössze egyszer hallhatják – február 19-én – Bill kapitányt a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési házban, ám idén még készül koncertekkel.

Borítókép: Deák Bill Gyula bluesénekes (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.