Hamarosan megkezdődik Fekete Dávid válópere

Napokon belül sor kerül az első bírósági tárgyalásra a több száz milliós csalás miatt jelenleg börtönben ülő énekes és felesége válóperében.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 21. 14:13
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete Dávid felesége, Regina 2021 májusában kérvényezte a válást az­után, hogy az ikergyermekei édesapját őrizetbe vették több mint 100 milliós csalás, közokirat-hamisítás és tizenegyrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – olvasható a Ripost.hu cikkében.

A válóper nem csak érzelmileg fontos Reginának. Számára létkérdés, hogy a bíróság előtt is bebizonyítsa, hogy nincs és soha nem is volt köze Fekete Dávid pénzügyeihez. A celeb ugyanis még a házasságuk alatt alapított a felesége nevére egy céget, amire 73 milliós kölcsönt vett fel Regina tudta nélkül.

A fiatalasszony az énekes becsődölt üzletei miatt egyedül maradt a három gyermekével (az első gyermek Regina előző kapcsolatából, Dáviddal pedig ikreik születtek), őt jelenleg a szülei és a volt párja segítik a hétköznapokban.

Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most. [...] A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk

– nyilatkozta korábban a Reflektoronline.hu-nak Regina.

A Bors információi szerint az első válóperes tárgyalásra napokon belül sor kerülhet, egy úgynevezett személyes meghallgatás lesz, ami akkor is eredményes, ha az alperes, vagyis Fekete Dávid nem lenne jelen a bíróságon. A férfinak természetesen lehetősége lesz arra, hogy nyilatkozzon a bíró előtt, ezt megteheti élő videóbejelentkezés keretein belül, de akár kérvényezheti a személyes jelenlétet is, amit ha engedélyeznek neki, közel egy év után ismét friss levegőt szívhat. 

Az átmeneti szabadság azonban nem ok a fellélegzésre, hiszen a bontópere végén elveszít mindent, ami az életében valaha boldoggá tette. Dávid ugyanis imádta a családját, az iker fiai voltak a mindenei. A gyerekeket azonban – amennyiben a férfit elítélik – hosszú ideig nem láthatja. 

A lap kereste az ügyben Regina jogi képviselőjét, dr. Pikali Petrát, aki ugyan nem cáfolta, hogy hamarosan tárgyalás lesz, részleteket sajnos nem árulhatott el az ügyben – derül ki a cikkből.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.