Janicsák Veca iszonyú nehéz időszakon van túl

Az énekesnő súlyos betegsége miatt nem lehet több gyermeke.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 08. 15:34
Janicsák Veca
Budapest, 2013. március 12. Janicsák Veca táncdalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Janicsák Veca iszonyú nehéz időszakon van túl: számos betegséggel, köztük a méhnyakrákkal is megküzdött, ráadásul a férjétől is elvált – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Embertpróbáló hónapokon van túl az énekesnő, aki korábban sem tagadta, hogy nincs rendben a házassága férjével, Jancsó Ábellel. Közös kislányuk iránti szeretetük ellenére nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Veca ráadásul szörnyű betegségekkel is megküzdött az utóbbi időben: autoimmun betegség alakult ki nála, mélyvénás trombózist kapott, 2020-ban pedig egy nőgyógyászati vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani

– mondta el a Glamour magazinnak az énekesnő.

Ezután pszichológus segítségére is szüksége volt, főleg, mert rengetegen kérdezgették tőle, mikor érkezik a második baba. Mindeközben a házassága zátonyra futott – írják.

Az elmúlt két évben megtanultam elfogadni a segítséget, megtanultam letenni bizonyos terheket. Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (…) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagam.

Borítókép: Janicsák Veca táncdalénekesnő (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.