Szalóki Ági lesz a Várkert Irodalom első vendége

Szalóki Ági Liszt Ferenc-díjas dalszerző, énekesnő lesz a Várkert Irodalom Nagyok nagyjai című sorozatának első vendége február 28-án – közölték a szervezők az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 02. 26. 18:26
SZALÓKI Ági
Pécs, 2020. július 22. Szalóki Ági, Liszt Ferenc-díjas elõadómûvész, a program nagykövete beszél az Alapfokú közösségi zeneoktatás program sajtótájékoztatóján a pécsi Gandhi Gimnáziumban 2020. július 22-én. MTI/Sóki Tamás Fotó: Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Várkert Irodalom Nagyok nagyjai című sorozatában ismert művészek és gondolkodók idézik fel az ihletett pillanatokat Ugron Zsolna író vendégeiként. A programban a meghívott vendégek vallanak legkedvesebb költőikről, íróikról – olvasható a közleményben.

Mint írják, a klasszikus vagy kortárs művek személyes vallomásokon, történeteken keresztül kerülnek néha szokatlan kontextusba. A szövegeket ismert színművészek vagy akár maguk a vendégek idézik fel a színpadon. Az eseményen az írások hangulatához illeszkedő zenét adnak elő.

A február 28-i eseményen közreműködik Száraz Dénes színművész, a beszélgetés során Szalóki Ágit Csókás Zsolt kíséri gitáron. Bővebb információk az eseményről a Várkertbazár.hu oldalon találhatók.

Borítókép: Szalóki Ági (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.