Péter Szabó Szilvia is segít az orosz–ukrán háború menekültjein

A NOX énekesnője saját kezűleg is akart segíteni az orosz–ukrán háború menekültjein, ezért autóba ült, hogy segélycsomagokat vigyen a határra, azoknak, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá. A Borsnak elmesélte, milyen érzések kavarogtak benne ezalatt a pár nap alatt.

Forrás: Borsonline.hu2022. 03. 13. 11:07
Péter Szabó Szilvia
Budapest, 2016. július 14. Péter Szabó Szilvia énekesnõ az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve hivatalos dalának felvételén a Magyar Rádió stúdiójában 2016. július 14-én. A Szabadság dala címû számot Desmond Child magyar származású amerikai énekes, producer, dalszövegíró és Andreas Carlsson svéd zeneszerzõ, producer, dalszövegíró közösen jegyzi, a magyar szöveget Orbán Tamás írta. MTI Fotó: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péter Szabó Szilvia mindent meg akar tenni, ami csak tőle telik, hogy segítsen a háborús helyzet elől menekülőkön. Újságírónknak elmesélte, hogy megjárta Záhonyt, ahová segélycsomagot vitt a rászoruló, háború elől menekülő családoknak – derül ki a borsonline.hu cikkéből.

Úgy érzem, hogy ez valamilyen fajta kötelességem. Szeretnék segíteni ezeknek az embereknek és megtenni mindent, hogy az életüket kicsit most könnyebbé tegyem. Múlt hét pénteken reggel indultunk el a határra és dél körül érkeztünk meg Záhonyba, ahol át is adtuk a segélycsomagokat az illetékeseknek. A helyi művelődési házba mentünk, ahol a gyűjtőpont működik. Nem találkoztunk menekültekkel, azt hiszem, az még jobban megviselt volna

– mondta az énekesnő, aki azt is elmesélte, miként gyűjtötte össze a menekülteknek szánt csomagot.

– A Mini-Manó babacentrummal karöltve kezdtünk bele a gyűjtésbe, amiben nagyon sok ember segített nekünk, és én nagyon hálás vagyok érte. Hatalmas boldogság volt látni, hogy mindenki mennyire odaadó volt. Visszatért a hitem, hogy van még sok jó a világban. Szeretném hinni és őszintén remélem, hogy minden jót, amit teszünk magunk körül, az apránként sokkal jobb hellyé teszi a világunkat. Szeretnék például abban is hinni, hogy ha velem történne valami ilyesmi, számíthatnék arra, hogy mellettem sem mennének el az utcán. Fontos, hogy most mint emberek összetartsunk és segítsük egymást ezekben a nehéz időkben – tette hozzá, végül így folytatta:

Csak szeretném megköszönni mindenkinek, aki segít ezeken az embereken. A világ jobb hely lesz tőlük

Borítókép: Péter Szabó Szilvia énekesnő (Fotó: MTI/Kallos Bea)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.