Tóth Gabi nagy örömhírt jelentett be a közösségi médiában

Az énekesnő megtiszteltetésnek érzi, hogy a jubileumi 100. Magyar Derbynek lehet a háziasszonya.

Forrás: borsonline.hu2022. 04. 13. 16:38
TÓTH Gabi
Budapest, 2022. február 26. Tóth Gabi énekesnõ a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum elõtt 2022. február 26-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi rengeteg támadást kapott az utóbbi időben, amit igyekszik emelt fővel elviselni. Karrierje kétségkívül töretlen, legutóbb a Neked énekelek című műsorban kápráztatta el a nézőket bámulatos produkciójával – idézi fel a Bors online felületén megjelent cikk.

Most új feladat vár Gabira, hiszen egy rangos lóverseny háziasszonya lesz. Erről az Instagramján mesélt a követőinek.

Megtiszteltetés, hogy a hazai lóverseny egyik legrangosabb eseményének, a jubileumi 100. Magyar Derbynek lehetek a háziasszonya! Az elegáns rendezvénynek a Kincsem Park ad otthont július 3-án, vasárnap

– olvasható az énekesnő közösségi oldalán.

Tóth Gabi szerint azért is fontos ez az esemény, mert nemcsak az eleganciáról és a lovakról szól, hanem – lovas nemzet lévén – a hagyományőrzésről is.

Manapság egyre népszerűbb a lóversenysport, amit gróf Széchenyi István honosított meg Magyarországon. Ennek méltó otthont ad a Kincsem Park, amely a tradíció és modernitás egyben. Örülök, hogy őrizzük a hagyományainkat!

– írta Tóth Gabi.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.