Andrew Garfield elárulta, miért vonul vissza a színészettől

A Pókember sztárja határozatlan időre felhagy a hollywoodi filmgyártással.

Forrás: Hirado.hu2022. 05. 01. 12:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1995 óta április 28-án tartják a szuperhősök világnapját, Andrew Garfield pedig nem is választhatott volna rosszabb alkalmat, hogy bejelentse visszavonulását – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A 38 éve színész, gyümölcsöző évet tudhat maga mögött. 

Szerepelt a Tammy Faye szemeiben, ami idén két Oscart is bezsebelt, főszereplője volt a Tick, Tick… Boom! című filmnek, amiért Oscar-díjra jelölték legjobb férfi főszereplő kategóriában, a rajongók legnagyobb örömére. A 2014-es A csodálatos Pókember második része után ismét felöltötte a Pókember-jelmezt a tavaly decemberben bemutatott Nincs hazaútban.

Garfield az elmúlt évek izgalmai után azonban nyugalomra és pihenésre vágyik, ezért a Varietynek adott interjújában elárulta, hogy felhagy a színészettel, legalábbis egy időre.

Újra kell gondolnom, hogy mit akarok csinálni, hogy ki akarok lenni, és addig is szeretnék egy kicsit magamra koncentrálni. A tavalyi év olyan volt, mint egy ringlispíl, és most pihenésre van szükségem. Szeretnék egy időre átlagos és hétköznapi lenni.

Arra a kérdésre, hogy a visszavonulása a Pókember-filmekre is vonatkozik-e, a színész azt válaszolta, hogy egyelőre nem tervezi újra magára ölteni a szuperhősjelmezt.

Noha a színész döntését mindenki tiszteletben tartja, a rajongók továbbra is reménykednek, hogy Andrew, ha idén már nem is, de jövő ilyenkor már visszatér a mozivászonra.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Andrew Garfield (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.