Milliók követelik Amber Heard elbocsátását

Ha a bíróság még nem is, de a rajongók már ítéletet hoztak – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 04. 30. 12:02
HEARD, Amber
Fairfax, 2022. április 13. Amber Heard amerikai színésznõ, Johnny Depp amerikai színész volt felesége perének második tárgyalási napján a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 13-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelõs szerkesztõje, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt. A per várhatóan hat héten át tart majd. MTI/EPA/Pool/REUTERS/Evelyn Hockstein Fotó: Evelyn Hockstein
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ádáz csatatérré változott Amber Heard és exférje, Johnny Depp Virginia államban zajló rágalmazási pere, melyben az egykori sztárpár egymást vádolja családon belüli erőszakkal. A színésznő szénája nem áll túl jól, már kétmillióan követelik, hogy rúgják ki az Aquaman második részéből – írja a New York Post.

A The Change.org-on indított beadvány az eddigi legnagyobb közösségi megmozdulás, ami azt kérte egy stúdiótól, hogy váljon meg filmje egyik szereplőjétől.

A petíció kitűzött célja hárommillió aláírás lenne, de a rajongók már most remélik, hogy a Warner Bros. megfontolja a kérésüket – írja a Híradó.hu.

Az Amber Heard által indított rágalmazási botrány kirobbanása óta Johnny Deppet kivágták A Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásából is, miközben exfelesége karrierje továbbra is biztosított Hollywoodban.

A színésznő az ellene induló gyűlölet hadjárattal kapcsolatban korábban így nyilatkozott:

A közösségi médiában megjelenő fizetett pletykák és kampányok nem szabályozzák a castingfolyamatot, mert nincs valóságalapjuk. Valójában a rajongók tették lehetővé az Aquaman és az Aquaman 2 létrejöttét. Alig várom, hogy elkezdődjön a forgatás.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Amber Heard amerikai színésznő, Johnny Depp amerikai színész volt felesége perének második tárgyalási napján a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 13-án (Fotó: MTI/EPA/Reuters/Evelyn Hockstein)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.