Tönkremehet a botrány miatt Johnny Depp karrierje + videó

Johnny Depp és Amber Heard nem sok ideig voltak házasok, viszont annál hosszabb ideig tart a válásuk utóhatása.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 22. 10:48
DEPP, Johnny
Fairfax, 2022. április 19. Johnny Depp amerikai színész tanúvallomást tesz az általa indított per tárgyalásán a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 19-én. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelõs szerkesztõje, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt. MTI/EPA/AFP pool/Jim Watson Fotó: Jim Watson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A híresség viharos kapcsolatából komoly vádak születtek, melynek eredményeképpen Johnny Depp karrierje mondhatni megfeneklett. A Karib-tenger kalózai franchise-sztárja egy ügyet már elveszített Angliában a The Sun napilappal szemben, akik címlapon lehozva bélyegezték feleségverőnek, most viszont egy, a The Washington Postban megjelent írás áll a tárgyalássorozat középpontjában, melyben Amber Heard értekezett arról, mennyire abuzív kapcsolatban élt egykori férjével – olvasható a ripost.hu cikkében.

A színész tagad mindent, ezért is fordult a bírósághoz.

A tárgyalássorozat a napokban vette kezdetét, és mindkét fél komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy bizonyítsa az igazát.

Egykori felesége állítása szerint Johnny Depp szexuálisan zaklatta, bántalmazta őt, amit a színész kikér magának. 

Egy biztos, bárhogy is alakul, Johnny karrierjén nem segít, már az is megtépázta, hogy hírbe hozták. De vajon mi vezethetett idáig? A Ripost munkatársa erről is beszélt a csütörtök reggeli Mokkában! Az eredeti cikkben videót is megtalálja.

Borítókép: Johnny Depp amerikai színész tanúvallomást tesz az általa indított per tárgyalásán a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 19-én. (Fotó: MTI/EPA/AFP pool/Jim Watson)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.